Kultúra » Zene

Lemezmegjelenésük előestéjén zúznak Udvarhelyen

Csütörtökön megjelenő albumát már szerdán bemutatja városunkban a magyar-norvég-ír trió.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

mongooz-and-the-magnet
Mongooz And The Magnet
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. április 19., 11:19
0 hozzászólás. 

Se stílusát, se származási helyét nem lehet meghatározni a G. Caféban szerdán fellépő Mongooz And The Magnet elnevezésű zenekarnak. A három fiatalt egyetemista éveik és a zene hozták össze, mind a norvég Magnus Måløy, a csapat énekes-gitárosa, mind az ír Ian O'Sullivan basszusgitáros Magyarországon orvostanhallgatók, itt ismerkedtek meg Gábor Imrével, az egri születésű dobossal.

A zenekar a székelyudvarhelyi Palma Hills nevű formációhoz hasonlóan a tavalyi Cseh Tamás Programon és a legnagyobb videó-megosztó KiMitTube című versenyén szerzett nagyobb hírnevet. Az együttes zenéjét valahol a klasszikus rhythm & blues, a funk és a modern blues rock keresztmetszeteként lehet behatárolni.

Első kislemezük után most érkezik a Please Be Naked című nagylemez is, ráadásul a G. Caféban tartott koncertjük utáni napon. „Első albumunk hivatalos megjelenésének előestéjén zenélünk nálatok kedves székelyudvarhelyiek, nagyot bulizunk majd veletek! Várjuk már!" – olvashatjuk a Facebookon létrehozott eseményben.

A zenekar nálunk folytatja erdélyi turnéját, amelynek keretében Csíkszeredában és Marosvásárhelyen is megfordulnak majd. A koncert szerdán 20 órától kezdődik a G. Caféban. A belépés díjtalan.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."