Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 51. hét, csütörtök-péntek

Az év utolsó előtti hétvégéjén rengeteg koncertet kapunk, valamint egy újfajta buli is megjelent a színtéren. Nézzük miről is van szó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. december 17., 14:07
0 hozzászólás. 


A csütörtöki nap (ez a mai egyébként) eléggé sivár szórakozás szempontjából, de hát végül is ez még nem igazán hétvége. Azért a „klasszikus” bulik továbbra is működnek, ugyanis a Thunder Rock Clubban nosztalgia est vár Olti Attilával és zenekarával, valamint a Park Étteremben is élőzenére táncolhatunk, itt ugyanis a DAAB zenekar húzza a talpalávalót. Ezeken kívül lenézhetünk az Irish Pubba is, ahol Golyó a felelős DJ, a buli stílusa pedig Oldies-Retro Time. Egy kis misztériumra is számíthatunk ma, ugyanis egy közösségi hálózaton terjedő üzenet szerint ma a Jungle Clubban meglepetés buli lesz. Részletek nem derülnek ki, aki kíváncsi az jobb, ha elmegy.

Péntek már eseménydúsabbnak ígérkezik, hiszen a sok buli mellé egy koncert is társul. Ezt a Thunder Rock Clubban nézhetjük/hallgathatjuk/tombolhatjuk végig, a színpadon a Téglagyári Megálló lép fel. Az Inkább az unalom öljön meg mint a munka... mottójú együttes 1992-ben alakult Marosvásárhelyen, és azóta is töretlen lelkesedéssel adják elő dalaikat. Repertoárjukban megtalálható mindenféle stílus a rock'n'roll-tól, a country-n keresztül a bluesig. A bandát láthattuk fellépni a Félsziget fesztiválon többször is, így egyeseknek nem lehet teljesen ismeretlen a zenéjük. A koncert 21 órától kezdődik, a belépő pedig 7 RON.
egyetemistabuli A Thunder közvetlen szomszédságában, a Tea Pubban is buli lesz, méghozzá Egyetemista Mega Parti. A belépés csak 18 éven felülieknek engedélyezett, az első 40 érkező pedig egy-egy üveg sört kap ajándékba. A buli ugyan 22 órától kezdődik, de aki egy kicsit többet szeretne az odalátogathat 19 órára is, hiszen ekkor borkóstoló lesz, méghozzá minőségi egri borok főszereplésével. Ezen kívül a szervezők igazi házibuli hangulatot ígérnek, szóval ide is érdemes benézni.

A Jungle Club sem lesz zárva holnap, ugyanis Sümec keveri a zenét a Jungle Partyn, az Irishban pedig Kusmó buli várja a vendégeket. Ezeken a helyszíneken, a szervezők álláspontja szerint, nem csak a ruhatár használata, hanem a megjelenés is kötelező, így mindenképp vegyük számításba ezeket a lehetőségeket is. A szokásos rendezvények közül nem marad ki a G. Pubban rendezett retro-rockzenei est sem, így ez is egy megfontolandó választás.

A sok esemény miatt mostani bulikörképünk kissé hosszúra nyúlt, ezért a könnyebb olvashatóság érdekében két részletben tesszük közzé, a folytatást ide kattintva olvashatják.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."