Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – koncertdömping a központban

Már csütörtökön elkezdődik a koncertek sora és egész hétvégén, még a hét utolsó napján is ízzik a hangulat a városközpontban. Buliból sem lesz hiány.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Bulikörkép
Koncert hátán koncert
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. augusztus 16., 15:48
0 hozzászólás. 

Csütörtökön koncerttel és bulival nyitja a hétvégét 21 órától a G. Music Pub. A Transilvania Rock Band (aki lemarad megnézheti őket a III. Szent István-napokon) fellépését Kibcsi koronázza meg egy hajnalig tartó rock-esttel.

Pénteken A nagy nyalásra invitál a Jungle Club. A Lollipop Partyn a hangulatért DJ Thomas és DJ Litassi felel. A Ba***ad Neki Party-sorozat újabb hepajára a 0755 082 484-es telefonszámon lehet helyet foglalni.

Ha nyalni nem is, de rázni szeretnénk, akkor a jól bejáratott házibuli hangulatért a szomszédba, a Park Étterembe érdemes menni, ahol Kusmó adja a talpalávalót.

Szombaton már 16 órától elkezdődik a III. Szent István-napok koncert-kavalkádja. Székelyudvarhelyi bandák lépnek a Kossuth Lajos utcában felállított színpad deszkáira: H.R.B., Transilvania Rock Band, Dead Smile, Teargaz, Face Today és Csender Anett, Stereogám. Azt est kétségkívüli fénypontja pedig az idei Csillag Születik győztese, Mészáros János Elek lesz, de ezzel még nem ér véget az központi felhozatal, ugyanis a fellépés után utcabálba várják az udvarhelyieket és nem csak.

A Szent István-napok mellett is találunk kikapcsolódási lehetőséget, a Jungle Club rezidensével, DJ Barneey - BRNY-val nyomja fel a hangulatot és ismét a hölgyeknek kedveznek a Ladies Night Partyn. 23 óráig a szebbik nem képviselői ingyen léphetnek a táncparkettre, míg 24 óráig ingyen italokat is osztogatnak nekik.

A Park Étteremben ismét salsát oktatnak és persze a betanult lépéseket rögtön utána a latinos bulin ki lehet próbálni.

Vasárnap tovább pörög az élet a Kossuth Lajos utcában: 18 órától a Rock Revolution, majd a Heaven's Tear és a Monyo Project, végül pedig a fiatal vérrel lüktető P. Mobil csap a húrok közé.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."