Lyukasóra » Bulikörkép

Ünnepi bulikörkép (52. hét)

Elérkeztünk az év végéhez, mindenhol jönnek az idei utolsó bulik, különleges rendezvények és meglepetések, a Thunderben például gitárt lehet nyerni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. december 23., 15:00
1 hozzászólás. 


Mondhatni töménytelenül sok bulira számíthatunk ezen a héten, de a mennyiség nem feltétlenül megy a minőség rovására, sőt. Itt van például csütörtök, amikor is két szórakozóhelyre mehet a bulizni vágyó. Elsőként mondjuk a Tea Pubba, ahol karácsonyi házibulit rendez a Valami Team. A Retro Pubban koncert várható, a segesvári Partyboys zenekar lép fel. Ők egy gitárosból és egy szintetizátorosból álló duó, és habár számunkra is ismeretlenek, képeiket nézegetve leginkább nosztalgia-slágerekre számítunk.

Ugyanakkor visszatérő vendég bulikörképünkön Golyó és az ő Retró bulija az Irish Pubban, melyre most is sor kerül, csak most karácsonyi köntösben folyik le az egész. Ez az emelkedett hangulat mellett még azt is jelenti, hogy ajándékokra és meglepetésekre is számíthat, aki ide tér be. Ugyanezen a napon szinté karácsonyi party lesz a Jungle Music Pubban, ahol a DJ pult mögött szokás szerint Sümec áll majd.
TuzGolyo_Karacsony_2009 Pénteken a szokásos buliktól egy kissé eltérő rendezvény is felkerült a palettára, ugyanis a bethlenfalvi kultúrotthonban karácsonyi bált szerveznek. Ide minden mulatni vágyót szeretettel várnak este 9 órától. A rendezőség – a báli szokásokhoz híven – jó zenét, jó bort és nyereményeket ígér. A MÁS zene kedvelői ismét elemükben lehetnek, ugyanis hosszú idő után újra az UFF nagytermében tartja karácsonyi, évzáró buliját Szabó Attila, most Csillag vagy fecske címmel. Kezdési időpont 22 óra, a belépő pedig 5 lej.

A rockzene kedvelőit valósággal hájjal kenegeti a Kossuth utcai Thunder Rock Club, ugyanis egy kétnapos, karácsonyi koncertmaratonra készülnek. Az ünnepet nyereményjátékkal koronázzák meg, ugyanis a pénteki és szombati estén is kisorsolnak egy-egy gitárt a Symphony zeneüzlet jóvoltából. A pénteki napon 21 órától kezdődik a zajkeltés, a különleges eseményre pedig 10 lejért juthatunk be. Ezért két igencsak népszerű zenekart láthatunk a színpadon, az első a Kopor-Show. Ez a zenekar 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy igényes, melodikus heavy metal zenével még több hívet szerezzenek a rock iránt érdeklődő erdélyi fiatalok táborába.
thunder_karacsony Őket követi egy ízig-vérig udvarhelyi zenekar, a Shadows. A városunkban már klasszikusnak számító zenekar 1998 májusában alakult, elmondásuk szerint imádják az élet apró és nagy örömeit, és ki is használják a pillanatokat, hogy másoknak és maguknak örömet szerezzenek. Ha valaki nem ismerné zenéjüket, holnapjukon egy jó adag ízelítőt kaphat belőle. A koncerteket szokás szerint buli követi, és ne felejtsük el, hogy meglepetésekre is számíthatunk, így rockbarátoknak kihagyhatatlan ez az esemény. Ha péntek akkor Kusmó buli, mondhatják sokan, és most sem kell csalódniuk, az Irish Pubba ismét benézhetünk egy kis házibuli hangulatért és táncért. A Jungle Music Pubra sem kerül lakat, itt ugyanis DJ Barneey felel a tombolásért és a zenéért.

Még egy rockzenei esemény akad pénteken, ugyanis a G. Pubban szokás szerint retró-rockzenei esten lehet hajnalig bulizni.

Szombaton ismét sűrűsödnek az események, de ha már úgyis rockzenénél tartunk, maradjunk is annál egy pár szó erejéig. Folytatódik ugyanis a Thunder rock-karácsonya, ezen a napon három újabb koncerttel. Elsőként a marosvásárhelyi Backlash koncertezik: ők egy fiatal banda, 2008-ban alakultak, régi thrash elemeket öveznek újabbakkal, ezáltal egy saját stílus megteremtésére törekedve. Utánuk következik a Black Diamond zenekar, akik négyen próbálják majd feltüzelni a kedélyeket a rockbarlangban. A koncertek sorozatát az Alcohol zárja: ők 2003 óta működnek ezen a beszédes néven, most pedig születésnapjuk alkalmából hívják bulizni az érdeklődőket. A rendezvények 21 órától kezdődnek, a belépő pedig szombatra is 10 lejben van megszabva.
bluzeralolkaracsonyi A G. Pub egy újabb koncertnek ad otthont, a blues-kedvelők nagy örömére, ugyanis városunk egyik zenekara, a Blúzers lép fel. A karácsonyi banzáj 21 órától veszi kezdetét, a belépés díjtalan, koncert után pedig hajnalig tartó buli következik.

A Szleng kávézó is a bulizni vágyók kedvében jár, ugyanis a tavaly karácsonyi Breaking Waves buli újabb változatán vehetünk részt. Az este 10 órától kezdődő esemény a hírek szerint egy 48 órás bulinak készül. Ez persze nem pontosan azt jelenti, hogy folyamatosan megy a buli, de szombaton és vasárnap este is lehet partyzni. Ugyanebben az időpontban, vagyis 22 órától, a Siculus Ifjúsági házban, vagyis az UFF nagytermében is felcsendül a zene, itt a retró- és napjaink slágereit DJ Sulfid keveri.
hot_winter_party Még egy program szombatra, hogy unatkozásnak nyoma se legyen: az Irish Pub karácsonyi bulija Hot Winter Party néven fut, és igencsak vonzó ajánlatokkal vár mindenkit. Ezek szerint a Temesvári sör ára promóciósan 1 lej lesz, valamint 0,4 dl Jim Beam whiskyt 3 lejért vásárolhatjuk meg. Ráadásként érkezik egy lemezlovas Magyarországról, méghozzá DJ Black Diamond (nem összekeverendő a Thunderben koncertező együttessel).

Ha még mindig nem lenne elég, akkor betérhetünk az Udvarhelyi Kávéházba is, ahol a lassan már szinté szokásossá vált buli vár ránk este 9-től, melynek hangulatgazdája Tóth Árpád, a Tomcsa Sándor Színház színész-rendezője. Ezenkívül a Jungle Pub vallja az ismétlés a tudás anyja mondást, hiszen újra DJ Barneey keveri majd a zenét az ott bulizóknak.

Aki még bírja energiával az vasárnap sem marad szórakozás nélkül, két helyszínen is eltöltheti ugyanis az estéjét. Elsőként az UFF-hoz lehet betérni, hiszen az ifjúsági szervezet ekkor tartja éves közgyűlését, melyet hagyományosan karácsonyi buli követ. Rossz hírrel kell szolgálnunk azoknak akik nem tagjai az UFF-nak, mert a rendezvény zárt körű.

Kárpótlásként ott az Udvarhelyi Kávéház, ahol a Jazz MP koncertezik, vagyis Baba énekel, Monyó gitározik, Kovács László szaxofonozik, Hadnagy Attila bőgőzik, Bálint Attila pedig dobol. Ők így együtt egy fusion jazz, illetve latin zenei koncertet hoznak majd össze. Ha esetleg lekéstük volna a pénteki Kusmó bulit akkor most pótolhatunk, ugyanis a G. Café ad otthont a hét második ilyen jellegű rendezvényének este 10 órától. Ott a helye minden zenebarátnak!



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Blabla
2009-12-25 16:38:36
DJ SULFID 4EVER!!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."