Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – Karszalagtól koncertig

Kezdünk belelendülni a kocsmakoncertek szezonjába, most a G. Caféban hallgathatunk meg egyet, a Jungle Club pedig karszalagos bulira hív.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a Jungle Clubban Székelyudvarhelyen
A klasszikus bulik nem mentek sehova, sőt, van egy új jelentkező
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. szeptember 28., 09:20
0 hozzászólás. 

Pénteken újból gondolkozhatunk néhány pohár után, hogy milyen szín mit is jelent a Jungle Clubban. DJ Sümecz Randi Party-ja nem pároknak szól, hiszen sem a sárga karszalag (jelentése: akárkivel, akármit!), sem a rózsaszín (támadj, mert akarom!), sem pedig a kék (egy italért bármit!) nem a hűség eszményét élteti.

Alternatívaként a G Music Pub kínálkozik, ahol Geréb Robi tolja a zenét egy újabb Night Out partyn. De persze elmehetünk Kusmó buliba is, aminek szokás szerint a Park étterem ad helyet.

Szombatra becsúszik egy kocsmakoncert is, ezért a Szentimre utcába, pontosabban a G. Caféba tessék fáradni, 21 órára. Itt a Kumm-ból ismert Oigan ad szólóestet Moon Museum címmel – a részleteket itt találod meg.

A Jungle Clubban DJ Barneey-BRNY az este sztárja, ő Student Partyra toborozza az embereket: plusz vonzerő, hogy éjjel egyig csak 5 lejt kérnek egy vodka-narancsért. A szomszédos Park étterembe latinok költöznek, legalábbis a hangfalakba, ugyanis újból Salsa night a menü.

A G Music Pub is bulit szervez, Thomas Party néven – a név nem árul el sokat, így érdemes lesz lemenni, ha meg akarjuk tudni miről is szól.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."