Lyukasóra » Bulikörkép

A gólyák itthon maradtak

Téves az elképzelés, miszerint ősszel elvándorolnak a gólyák: ezen a hétvégén három nap is bulit tartanak a városban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. október 25., 16:55
1 hozzászólás. 

A gólyabáli szezont múlt héten kezdete a Refi, de a tömény bulik ideje csak most jött el igazán. Csütörtökön is rázhatjuk, ha lenézünk a Jungle Clubba, ekkor épp a mezősök ünnepelik újoncaikat. És továbbra is tartja magát az egyetlen rockest a G Music Pubban, ahol most Kibcsi lesz a házigazda.

Pénteken is madarat fogatna velünk a Jungle Club, ekkor a pedások gólyabulija a soros: a házigazda DJ Sümecz, aki Jukebox Partyt rendez – oszd meg Facebookon a kedvenc dalod és lejátssza azt.

A Park étterem péntek estéje nem lenne az igazi Kusmó buli nélkül, ami persze most sem marad el. A G. Caféban irodalmárkodnak kicsit, aztán Monyóék veszik át a színpadot, akik fergeteges koncertet ígérnek. Nincs messze a G Music Pub, koncert után akár oda is lenézhetünk bulizni, pénteken Geréb Robi keveri a zenét egy újabb Night Out Partyn.

Ő egyébként szombaton is felbukkan, akkor a Kossuth utcai Corso bárban, ahol Coyote Night a buli neve – itt ismét jár nyalóka a lányoknak. Koncert erre a napra is jut, méghozzá kettő: a Septimia Bowling & Bar-ban Tóth Kati és a De La Funk zenélnek, utána Halloween bulin rémkedhetünk: start 23 órakor.

A másik koncert házigazdája a G Music Pub, itt a Transilvania Rock Band fiataljai csapnak a húrok közé 22 órakor. Bulizni még ezen kívül is van bőven lehetőség, a Jungle Clubban a gimisek vannak soron a gólyabulival, míg a Park étteremben salsa oktatás, majd salsa buli kínálja magát, 21 órától egészen hajnali négyig.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
HReka
2012-10-26 17:21:59
A GIMI GÓLYABÁL FERGETEGES BULIJA AZ UFF NAGYTERMÉBEN LESZ!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."