Lyukasóra » Bulikörkép

Átkozottul jó buli lesz a hétvégén

Két koncertet is ígér ez a hétvége, tucatszorra ünnepli születésnapját a G. Café és csupa jó bulira is számíthatunk a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. december 06., 18:50
0 hozzászólás. 

Csütörtökön máris lehet izzítani a jókedvet és a hangszálakat is, a G Music Pubba a rock rajongóit várják. Egy koncerttel nyitják az estét, a színpadon a Damned zenekar dübörög, majd őket követi egy zúzós rockest, ahol Ketta prezentálja a zenét.

Pénteken kezdi kétnapos szülinapi buliját a G. Café. A tizenkettedik évét ünneplő Szentimre utcai kávézó a dè lá Funk (Bodnár Róbert – ének, Bogáti Ákos – gitár, ének, Kolumbán Zoltán – basszusgitár, Orosz Pál József – billentyű, Bíró Endre – dob) koncertéjre várja vendégeit 21 órától.

Egy emelettel lennebb, a G Music Pubban Dolga gondoskodik a minőségi zenéről és a jó buliról, míg a Jungle Clubban DJ Sümecz Sláger partyt tart, a Park étterembe pedig a 30 év felettieket várják bulizni. A Corso Café most sem hagyja cserben vendégeit, péntekre Mikulás partyt ütemeztek, ahol DJ Messino és a Valami Team felelnek a hangulatért.

Persze a Mokkát sem érdemes kihagyni, ha már bulizni indultunk, hiszen itt Geréb Robi pörgeti a bulit.

Szombaton is együtt ünnepelhetünk a G. Caféval, ezúttal egy hajnalig tartó táncházon, ahol Szabó Lóránt hegedűn, Bálint Zsombor brácsán, Bíró Imre pedig bőgőn húzza a talpalávalót. A G Music Pubban ezalatt a Valami Team szórakoztatja a közönséget.

A Jungle Clubba a párkeresőket várja DJ Barneey-BRNY. A Single Partyn egyszerűség kedvéért karszalaggal is jelezhetünk a többieknek: lesz sárga (foglalt vagyok), kék (egy italért bármit) és zöld (jelentése csak ennyi: 69696969696969) is. Ha mindez nem lenne elég, benézhetünk a Park étterembe is, ahol DJ Littasi egy újabb retró bulival örvendeztet meg, míg a Corso Caféban Coyote Night a buli neve. Ide 25 éven felülieket vár a DJ, Geréb Robi, aki TátraTea akcióval is megörvendezteti őket.

Ugyancsak szombati program a Mokka bulija, ahol Tóth Árpi lesz a soros hangulatfelelős, akitől a jól megszokott balkáni ritmusokat kapjuk reggaevel és skaval vegyítve.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Corso Café szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."