Lyukasóra » Bulikörkép

Kis karácsony, óriási buli

Az ünnepi hangulat mellé idén is bulik garmadája társul. Ha tele vagy a bejglivel, bőven akad hely, ahol tánccal fogyhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. december 21., 15:28
1 hozzászólás. 

Pénteken máris adja magát a megújult, és egy ajtóval arrább költözött Jungle Club – ha az üzemeltetőknek is sikerült kijózanodniuk a tegnapi megnyitó után, akkor jöhetnek a diákok és a Student Night buli, ahol DJ Sümecz adja a ritmust.

A Jungle Pubban először lesz új helyszínen a Kusmó buli, de ez mit sem von le a szórakoztatás értékéből, sőt. Persze a Mokka is várj a vendégeket, főleg a hölgyeket, hiszen Ladies' Night bulit tartanak latino zenével. A Corso Caféban Face Today koncerttel indul az este, aztán Világvége Party jön. Az apokalipszist várják a G Music Pubban is, ahol az End of the World bulin DJ Dolga remekel.

Szombaton ismét lesz egy jó koncert, a Plan B (Bodnár Róbert – ének, Kovács László – szaxofon, Orosz-Pál József – zongora, Hadnagy Attila – bőgő, Biró Endre – dob) a Mokkában zenél, majd Tóth Árpi bulin lehet rázni.

A Jungle Clubban DJ Barneey-BRNY I Love House Music Partyt tart, míg a szomszédos Jungle Pubban Salsa est a várható menü – a forró táncos bulira ingyenesen mehetünk be. A Corso Caféban már ekkor karácsonyozni fognak, legalábbis Christmas Eve Party a buli neve, a lemezlovas DJ NiTzU. A G Music Pub ünnepi bulisorozata szombaton a Thomas Party epizóddal folytatódik.

Egy ilyen, ünnepekben dúskáló hétvégén a vasárnap sem járhat le buli nélkül, erről a Corso Café és a G Music Pub is gondoskodik. Előbbiben Sörpike VIP az este neve, míg a pincekocsmában Thomas Party néven lehet szórakozni.

Gigantikus bulikörképünk a jövő hétre is átnyúlik, hétfőn például a Mokkában karácsonyi házibulit tartanak DJ Levi's-szel, a Corso Caféban Ladies and Gentlemen buli lesz Geréb Robival, a G Music Pubban pedig Valami buli az est fénypontja.

Kedden és szerdán a Corso Café és a G Music Pub lesznek az ügyeletes szórakozóhelyek: előbbiben The Back2back session a keddi buli AMEHS, RIBO és sK* társaságában, míg a G-ben karácsonyi bulit szerveznek Dolgával. Másnap a Corso tart Valami Christmas Party-t Messinoval, míg az alsó G-ben Night Out Party lesz esedékes.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pizsi
2012-12-22 14:16:06
27 Csütörtökön a Corso Caféba TimeLine Party with dj Thomas. Az elmúlt jó pár évek zenéinek krémjével találkozhatsz ;)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."