Lyukasóra » Bulikörkép

Újra sztereóban zenél Udvarhely

Közel négy hónapos szünet után visszatér Székelyudvarhely egyik legfiatalabb zenekara, és mellé társul még néhány buli is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli Székelyudvarhelyen
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 21., 11:51
0 hozzászólás. 

A csütörtöki éjszakát továbbra is a G Music Pub és a Park étterem viszik: előbbiben a rockereknek kedveznek, most Ketta szervezi a bulit, míg utóbbi helyen ismét élőzenére lehet táncolni. A hangulatfelelősök Nándi és Ottó.

Pénteken, szokás szerint a legszínesebb a paletta. A G Music Pubban Valami Party lesz Hangover Friday címmel és dnb, dubstep, hip-hop, valamint alternatív zenei stílusokkal. Folytatja a múlt héten újra megnyílt Tea Pub is, itt DJ Theo lesz a házigazda, aki deep és tech house-szal szórakoztat.

A Septimia Bowling & Bar e heti rendezvénye a Keep on party, ahol a DNS zenekar szórakoztat, a Jungle Clubban pedig Celebrity Parade címmel szól a buli. A Jungle Pubban Kusmó a rezidens, míg a Park étterem most is az élőzene rajongóié, Nándinak és Ottónak köszönhetően.

Szombaton egy koncertre is be lehet nézni, méghozzá a G. Caféba, ahol a Stereogám folytatja többhónapos szünet után. Bulit a G Music Pub kínál Dolgával, illetve a Tea Pub Valami Partyt Messinoval, ahol a lányok ingyen italokat kaphatnak 23 és 24 óra között. A Jungle Clubban ezen a napon Farsangi partyn táncoltat DJ Barneey-BRNY: itt a jelmezben érkezőknek ingyenes lesz a belépés.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."