Lyukasóra » Bulikörkép

Árnyakban állsz, gyönyörű android

Két koncerttel hasít a hétvége: az udvarhelyi Shadows és a magyarországi Quimby fellépései mellett még jó néhány buli is akad.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli
Koncertek és buli is lesz a hétvégén
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. április 04., 11:37
0 hozzászólás. 

Csütörtökön máris három helyszín közül lehet válogatni, ha úgy gondoljuk, ideje belemenni az éjszakába. A Jungle Club 19 órától hastánc-oktatást tart, amit buli követ – meghívott a Shameena hastánc csoport. A G Music Pubban a szokásos csütörtöki rockesten keveri a zenét Ketta, míg a Park étteremben Nándi és zenekara húzzák.

Pénteken széles a paletta, itt van rögtön a Quimby koncertje, ami 20 órától kezdődik az Ifiházban, vagyis az UFF nagytermében. Előzenekar az udvarhelyi tagokból álló Orient Express, jegyek elővételben 25 lejért kaphatók az Udvarhelyi Fiatal Fórum Kossuth Lajos utca 20 szám alatti irodájában.

Ha alteres kedvünkben vagyunk, két helyen is levezethetjük a koncertet: rögtön a helyszínen, a Tea Pubban kínálnak Alternatív Plusz bulit, ahol a zenét El Boti biztosítja, míg a G Music Pubban Quimby After Party a menü Tóth Árpival – itt szintén a reggae, a ska, a balkan és a hasonló stílusok dominálnak majd.

A Mokka folytatja jól bevált Discotheque Party sorozatát Deejay NiTzU zenei felügyelete mellett: ide főleg a commercial house, a tech-house és a deep house kedvelői menjenek. Az elektronikus zene rajongóinak ott van még a Jungle Club is, ahol most ismét a hölgyeknek kedveznek: a Girls' Night Out bulin 22 és 24 óra között italakciókkal várják a lányokat a bárpultnál. Természetesen a jól bejáratott Kusmó buli sem marad el a Jungle Pubban.

Szombaton jóval soványabb a felhozatal, de azért még mindig benézhetünk a Jungle Clubba, ahol Give it a shot címen zúg a zene, ráadásul minden 4 cl Jagermeister után ajándékot is lehet nyerni. A Mokkában is lesz buli, Diggin' up the past néven, ahol az elmúlt 30 év slágerei csendülnek fel.

Persze ott van még a G Music Pub is, ahová ismét a rockzene kedvelőit várják: a székelyudvarhelyi Shadows 21 órakor kezdődő koncertje után a levezető bulit Ketta tartja.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."