Lyukasóra » Bulikörkép

Olykor bulizni is kéne

Kőkemény nemzeti tömb érkezik Székelyudvarhelyre szombaton, plusz néhány bulival előmelegíthetünk a jövő heti koncertdömpingre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Négy koncert, köztük rég látott rock is - erős lesz a hétvége
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. április 12., 16:59
0 hozzászólás. 

Pénteken ünnepi bulira invitálnak a Jungle Clubba, ahol a Napjaink Zenéi Facebook-csoport születésnapját ülik – stílszerűen napjaink zenéivel. A Tea Pubban pont szembemennek ezzel, ott 90's Night a buli neve, és a 90-es évek legjobb dalaiból válogat El Boti.

A G Music Pubban Valami házibuli lesz, electro house, dubstep. Dnb, hip-hop és trap stílusokkal, míg a Jungle Pubban házibuli-szerű összeröffenés Kusmóval. Egy koncert is került péntekre, a Septimia Bowling & Bar-ban folytatódik a Back to Live sorozat, most Tóth Kati lép fel.

Szombaton az egykori Thunder Rock Club helyén, a Kossuth u. 20 szám alatt tobzódhatunk nemzeti érzelmekben: koncertet ad az Óbudai Fiúk Meg A Ramon, az Oi-Kor és a Titkolt Ellenállás is. Kapunyitás 19 órakor, belépő 15 lej.

A Jungle Clubban nagyon örvendenek a tavasz beköszöntének, ennek örömére Jungle Spring Break bulit tartanak, ahova érvényes StudCard felmutatása esetén féláron lehet bejutni. A Tea Pubban Saturday Sound Clash az aktuális buli neve, itt a lányoknak kedveznek – minden hölgy a ház vendége egy italra, míg a G Music Pubban Beats by Beats bulin lehet duhajkodni.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."