Lyukasóra » Bulikörkép

Ötszázadszor is Kusmó

Nagyon kerek jubileumot ül Udvarhely egyik kedvenc bulija, és kapunk három koncertet a Szent György Napok farvizén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Ünnepel Székelyudvarhely legrégebbi buli-sorozata
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. április 26., 10:37
0 hozzászólás. 

Lassan finisébe ér a G. Feszt, pénteken a Szentimre-utcai kávézó színpadán a Pribojszki Mátyás Band hamisítatlan bluest játszik – szájharmonika-fanok előnyben! Egy emelettel alább, a G Music Pubban Funky Junk-ot tol DJ Ribo, a Mokkában pedig Discotheque Hit Mix Party a menü Deejay NiTzU-val.

A Művelődési Ház ad otthont az egyik, Szent György Napokról kölcsönkért koncertnek, itt Péterfy Bori és a Love Band zenél, a Jungleben pedig helycserével támadnak a bulik: DJ Sümecz és Thomas a Jungle Pubban utálják az iskolát a F*ck school bulin, az új Jungle Clubban pedig Kusmó buli lesz, ráadásul nem is akármilyen. A nagyobb hely egy nagy jubileumnak enged teret, hiszen ez lesz az 500. olyan Kusmó buli, amit a Jungleben tart a DJ.

Szombaton a népzenéé az este a G. Feszt utolsó előtti napján, a kávézóban a Góbé Zenekar koncertezik, majd táncházban lehet járni hajnalig. Retro Disco bulira vár a Mokka, és electro house-szal, dubstep-pel, dnb-vel, hip-hop-pal és trap-pel fűszerezett Valami Házibulira a G Music Pub.

A Jungle Clubba DJ Sterbinszky érkezik, a bemelegítést, majd a levezető bulit DJ Barneey-BRNY konferálja, a beugró mindössze 10 lej. Teljesen más stílust képvisel Rudán Joe és a Cold Taste zenekar, akik a Transylvania Rock Band-del egyetemben a Daimler MC Rózsa utca 64 szám alatti klubházában lépnek fel. Itt egyébként motoros börze is lesz délelőtt 10 órától, ha eladnál vagy vennél, ott a helyed.

Aki bírja energiával, ki ne hagyja a G. Feszt zárónapját, vasárnap 20 órától a Kiscsillag zenekar lép fel a fesztivál nagyszínpadán, vagyis a Városi Könyvtár előtti téren.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."