Lyukasóra » Bulikörkép

Jéghideg buli a nyári hőségben

Koncerteknek most híján vagyunk, de igazi jeges finomsággal hűthetjük magunkat a hétvégén, és jelentős akció is van a kínálatban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Kell a hideg a forróságban: most meg is kapod!
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. június 21., 10:35
1 hozzászólás. 

Nincs is jobb, mint a nyári kánikula tűzforró óráit valami jéghideggel feledtetni. Pontosan ebben segít a Mokka kávéház és az Ati Cream, akik közösen hozzák tető alá a nyár első igazán hideg buliját pénteken. A DJ NiTzU zenei vezénylete mellett megejtett bulit a küküllőkeményfalvi fagyigyár szervezi.

A jégkrém éjszakáján megismerheted, és megkóstolhatod az ország egyik legkülönlegesebb fagylaltját, a Comore-t, ami nem csak jéghideg, de a minőségi jégkrémek sorát is erősíti. A hideg kincs felkutatása 21 órakor kezdődik a Mokka kávéházban.

A Jungle Clubba a jókedv fog berobbanni, itt ugyanis Füttyös bulit szerveznek. Hogy senki ne maradjon ki a hangulatból, osztogatnak is füttyöket, valamint éjfélig bárki ingyenesen mehet be, és ezután is csak 5 lejt kell fizetni. A 21 órakor rajtoló bulit italakcióval is megtámogatják, a legtöbb röviditalból 23 óráig mindössze 4 lejért mérnek 4 centet.

Persze nem mindenkinek tetszik az electro, nekik ott van a G Music Pub, ahol Tóth Árpi buli van soron, vagy a Park étterem, ahol szokás szerint Kusmó bulin lehet egészen hajnalig táncolni.

Szombatra is visszahozza italakcióját a Jungle, ám ekkor 21 órától egészen éjfélig lehet 4 centet kapni 4 lejért – a változatosság kedvéért most a Park étteremben lesz a Summer Party, zenei házigazda DJ Barneey-BRNY. A belépés egész éjjel ingyenes.

A hölgyek most sem maradnak ki a kedvezményezettek sorából, hiszen a G Music Pubban a Valami Team szervez egy kis zenés vidámságot Ladies' Night címmel.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
naposka
2013-06-23 20:30:24
az
az s kozbe szombaton eskuvo volt :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."