Lyukasóra » Bulikörkép

Ha megszólal a jazz

Meglepődhetsz most hétvégén, ha nem voltál még Falusi Mariann koncertjén: a dzsessztorok mellett számos buliban is rázhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. június 28., 17:52
0 hozzászólás. 

Lazán indul a hétvége, sőt, elegánsan, legalábbis a Jungle Clubban, ahol Elegance partyt tartanak pénteken, DJ Sümecz zenei felügyelete mellett. A Park étteremben Kusmó buli a soros, de most kicsit másként, a zenét ugyanis Littasi keveri. A Septimia Bowling & Bar a IV. Septimia Kupa hangulatát dobja fel egy Dé La Funk koncerttel. Kezdés 21 órakor.

Szombaton már bővül a paletta, a Septimia például igazi szórakoztatóközponttá alakul. 22 órától Falusi Mariann kezd – ha igazi dzsessz-élményre vágysz, akkor itt biztosan megkapod. Utána a levezetést Kusmó biztosítja. A buli ingyenes, a koncertre elővételben 15 lejért, a helyszínen 20 lejért vehetünk jegyet.

A G Music Pubban a Valami Team intézi a bulit, most Summer Sessions vol. 4 címen lehet electro houset, dubstepet, dnb-t, hip-hopot és trap zenét hallgatni. A Mokkában Discotheque Party a soros DJ NiTzU-val, míg a Jungle Clubban Wheel of Dance Music a buli címe, házigazda DJ Barneey-BRNY.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."