Lyukasóra » Bulikörkép

Hölgyvadászós hétvége

A Jungleben a legszebb lányt keresik, ha megtalálják, ajándék fotózást adnak neki. És ezért még tenni sem kell semmit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Zúzol az éjszakában?
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. szeptember 05., 14:47
0 hozzászólás. 

A hétvége sűrűje előtt azért érdemes egy pillantást vetni a csütörtöki programra is, hiszen a G Music Pubban újból a húrok közé lehet csapni. Elő a léggitárokat, újabb rockest következik Kettával. Egy emelettel fennebb, a G. Caféban nem feltétlenül bulis hangulatban, de zenei csemege várható: Grecsó Krisztián író sztorijait Dés László és Dés András kísérik rögtönzött zenével.

Péntekre a G Music Pub alteresebb szórakozási lehetőséget kínál egy újabb Tóth Árpi bulin – aki itt nézi a román-magyart, az már helyben is van egy kis lazításra. A Mokkában eközben ismét Discotheque Party dúl, a rezidens DJ NiTzU vezényletével, míg a Jungle Clubban Music Maniac címszó alatt lehet tombolni, ráadásul ezt bárki ingyen teheti. Egy ajtóval arrébb is nagy lehet majd az öröm, a Park étteremben Kusmó is back a buli címe, hiszen egy hónap kihagyás után tér vissza a város legnépesebb házibulija.

Szombatra a Mokka Saturday Nighy Partyt ígér DJ RB-vel, valamint sok-sok funky house és hip-hop zenével, míg a G Music Pubban a Valami Team tart Valami házibulit. Érdekes akcióval vár a Jungle Clubba DJ Barneey-BRNY: a mostani Ladies Night bulin nemcsak 100 welcome drinkkel és ötlejes vodka-naranccsal várják a hölgyeket, de egy ajándékkal is. A legszexisebb lány egy ajándék fotózást kap a Nagy Flórián Photography jóvoltából, ehhez ráadásul nem is kell mást tennie, mint megjelennie a bulin, és elnyernie a szervezők tetszését.


címkék: buli koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."