Lyukasóra » Bulikörkép

Vissza a suliba, be a buliba

Mindenhonnan az folyik, hogy újra itt a suli, még a bulikból is. Ez annyit tesz, hogy hétvégén továbbra is lehet azért lazítani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Csak nyugi, a suli után koncerten, bulin is fel lehet töltődni
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. szeptember 19., 14:21
0 hozzászólás. 

Csütörtökön máris élőzenével kezdhetünk, ráadásul két helyen. A Park étteremben Nándi és Ottó húzzák 19 órától egészen hajnali háromig, míg a G Music Pubban koncertet hallgathatunk: a Mercedes Band új lemezét hozza el, 20 órától csapnak a húrok közé.

Pénteken megkapjuk az első sulis löketet, már ami a buli címét illeti, bár az is eléggé valószínű, hogy a Mokka Back 2 school buliján sok iskolás táncol majd DJ NiTzU zenéjére. Ünnepre készül a Jungle Club is, ha nem mást, hát csak úgy a hétvégét is meg lehet ünnepelni a Champagne night-on, hanem pedig a szomszédos Park étteremben lesz Kusmó buli.

Ez még mindig nem a vége, hiszen a G. Café is várja a táncparkett ördögeit a Heartbeats buli második kiadásán Blacky-vel és Sunkissed-del, várhatóan 23 órától. És nem is lehetne jobban zárni az éjszakát, mint egy Tóth Árpi bulival a G Music Pubban – persze akár kezdeni is lehet itt, kinek, hogy esik jól.

Szombatra tervezte be Back to school buliját a Valami team: ennek a G Music Pub ad otthont. Az electro, dnb, dubstep, hip-hop és trap műfajokat felvonultató banzájon 4.5 lejért mérik a Jägerbombát. A Jungle Clubba nem csak bajuszos emberek mehetnek, bár a buli címe Mustaches, Music and Mad Science, melléje pedig akciós, hatlejes vodkanarancs jár.

A Mokkában időutazás készül, Házibulit szerveznek a '80-as, '90-es évek és napjaink legnagyobb slágereivel, mindezt a dance, pop, reggae, disco és funky műfajok felvonultatásával.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."