Lyukasóra » Bulikörkép

Tökös, dögös, őrjöngős

Ezt a hétvégét a sütőtök uralja, még a bulikban is. S ráadásul van is belőlük éppen elég, na meg egy koncert is becsusszan.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Mokka kávéházban
Ne légy tökfej, menj el bulizni!
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. október 31., 16:28
0 hozzászólás. 

A húrok közé még csütörtökön este csapnak, a G Music Pubban a Terra Siculorum zenekar koncertjére nézhetünk be. Ha megkaptuk a mai adag székely öntudatot zenei formában, akkor érdemes maradni, hiszen a napot rockest zárja, ahol Ketta felel majd a zenei aláfestésért.

Pénteken kezdődik a narancssárga zöldség zenei szezonja: ott van például a Mokka kávéház, ahol Halloween partyt tartanak, a zenét Deejay NiTzU keveri. A Jungle Clubban a buli neve Tök vagy tökös, és itt már a külsőségekre is hangsúlyt fektetnek, hiszen éjjel 1 óráig ajándékot kapnak a jelmezben érkezők.

A Park étteremben persze Kusmó buli a soros, de a Corso caféba is lehet menni, ahol Halloween inf/fusion a buli címe. A keverőpult mögött a Fusion DJ set tagjai, vagyis Sunkissed és Ugly Astronaut. A szervezők ajánlják, hogy öltözz valami rémségnek, mert azért meglepetés ital jár.

A G Music Pubban is uralni fogja a helyzetet az importünnep, hiszem Hangover Halloween bulit tartanak az electro, dnb, dubstep, hip-hop és trap zenék legjavával. Ehhez egy kis hangulatfokozót is ajánlanak, pontosabban Jägerbombát és Jäger shotot, mindkettőt 4,5 lejes áron.

Szombaton sem szabadulunk a lidércnyomás-jellegű ünneptől, ami persze nem is baj, legalábbis a bulik szempontjából. A Portré kávézóban Tök jó buli lesz, 21 órától kezdődik a hepaj, ahol a töklámpással érkezők meglepetést kapnak. A Jungle Clubban Jungle Halloween party az esti menü, felszolgálja DJ Barneey-BRNY, a jelmezben érkezőket pedig díjazzák.

A Mokka kávéház szombatra Tóth Árpit hívta meg, hogy balkáni hangokkal töltse meg a teret. A G Music Pubban pikánsabb hangulat ígérkezik, legalábbis a buli neve alapján: N. U. D. I. S. M. Beats buli lesz, ahol Simple is difficult zenél, a nu disco és deep house stílusokból válogatva. 23 óra után a lányoknak ingyen vodkanarancs jár a készlet erejéig.

Mielőtt még lelépnél hajat vagy testet rázni valamelyik szórakozóhelyre, vess egy pillantást bulifotóinkra: a kategóriát ismét elkezdtük kitömni jobbnál jobb képekkel, amiket a Mokka kávéháztól kapunk, és ti szerepeltek rajta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."