Lyukasóra » Bulikörkép

Száncsengő, Mikulás, buli!

Jönnek az ünnepek, és egyre több a buli és a koncert is. Már most hétvégén is széles a kínálat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Mokka kávéházban
Buli a székelyudvarhelyi Mokka kávéházban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. december 06., 11:47
0 hozzászólás. 

Akinek még nem jött meg a Mikulás, az készüljön bátran a hétvégére. Pénteken este a Mokka kávéházban tartanak Mokka Mikulás Partyt, ahol Deejay NiTzU varázsol jó hangulatot – a pincérlányok már felvették a mikulássapkát. A G Music Pubban Thomas Party vár, a Jungle Clubban pedig Sexy Santa az aktuális buli neve. Itt egyébként a mikulássapkában érkezők ajándék italt kapnak, szóval ne hagyd otthon a nagyszakállú fejfedőjét.

A Jungle Club kettes termében a szokásos Kusmó bulira lehet számítani, míg néhány ajtóval arrébb, a Park étteremben élőzenére táncolhatunk: Nándi és Ottó 19 órától egészen hajnali háromig húzzák, és a konyha is nyitva lesz, kár lenne kihagyni.

Szombaton sem kell otthon ülni: a Jungle Clubban koktélozni várnak, a buli neve is Cocktail party, a részleteket pedig a helyszínen árulják el. Forróvérűeknek ajánljuk a Park éttermet, ahol latin zenés buli lesz, a retró szerelmesei pedig a Mokkába menjenek, ahol házibuli lesz, a zene a '80-as évektől napjainkig terjedő korszakokból kerül ki.

Koncert egyből kettő is lesz, csak győzzünk válogatni: a Septimia Bowling & Barban Tóth Kati és bandája varázsolnak el 21 órától, míg a G. Caféban Egy Kiss Erzsi Zene koncert lesz, szintén 21 órától, majd ezt Tóth Árpi buli követi a helyszínen.


címkék: buli koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."