Lyukasóra » Bulikörkép

Több mint negyven buliban rázhatod

Igazi dömping lesz a következő két hétben, buli bulit ér: karácsonykor, szilveszterkor, és az ünnepek között is nehéz választani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli Székelyudvarhelyen
Buli bulit ér ebben a városban, csak győzzetek választani!
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. december 20., 16:40
0 hozzászólás. 

Senkinek sem lehet panasza, aki az ünnepi töltött káposztát nem a fitneszteremben, hanem inkább a táncparketten ellensúlyozná egy kis mozgással, hiszen az ünnepi kínálat finoman szólva is lehengerlő. Pénteken máris hat helyszín közül lehet válogatni: a Jungle clubban a szlovákok egyik kedvencét, a Tatrateat ünneplik egy külön bulival, míg a Jungle pubban szokás szerint Kusmó fokozza a hangulatot.

A Park étteremben Nándi és Ottó élőzenéjét hallgathatjuk, a Mokka kávéházba pedig Gyergyó vidékéről érkezik DJ Dewil, aki Amnesia Night című bulijára vár. A Corso Caféban a Face Today koncertezik, előzenekaruk a nemrégiben alakult 1st Attempt. A balkáni hangok kedvelői menjenek a G Music Pubba, ugyanis itt Tóth Árpi buli lesz.

Szombaton a G. Caféban zárja az évet a Stereogám, az udvarhelyi zenekar az év utolsó koncertjét tartja a kávézóban. A Jungle Club születésnapozik ekkor, DJ Barneey-BRNY Birthday partyn keveri a zenét. A szomszédos Jungle pubban a latino zene kedvelői szórakozhatnak, miközben a Mokka kávéházban Deejay NiTzU zenél, és 200 shot ingyen Unicum Szilvát is kiosztanak. A G Music Pub is nyitva lesz, Thomas partyval várnak.

Ugrunk hétfőre, december 23-án a Jungle Clubban Jim Beam partyt rendeznek, a G Music Pubban pedig a második Thomas Partyt tartják meg. Kedden, karácsony előestéjén sokkal nagyobb a kínálat: a Mokka kávéházban a rezidens Deejay NiTzU felel a hangulatért, a Jungle Clubban Christmas party van soron, a Jungle Pubban karácsonyi retro party lesz, a G Music Pubba Valami bulira lehet menni, ahol DJ Messino a házigazda. A Corso Caféban Heartbeats Xmas a buli címe, a zenét DJ sunKissed, DJ Ugly Astronaut és a Simple is Difficult DJ szett biztosítja.

December 25-e, szerda sem telhet el buli nélkül: a Septimia Bowling & Barban élőzenés buli lesz, rengeteg magyar slágerrel, a Jungle Clubban pedig egy újabb italt ünnepelnek, ezúttal a Jägermeister kedvelőit kényeztetik. A Park étteremben Nándi és Ottó húzzák a talpalávalót, a Mokkában Deejay NiTzU zenél, a G Music Pubban ismét tartanak egy Tóth Árpi bulit, és a Corso Caféban Winter Season Mindcloud buli lesz Marcoval.

26-án, csütörtökön sem kell otthon ülni, hiszen a Park étteremben Nándi és Ottó vár élőzenével, Kusmó a Mokka kávéházba költözik erre az estére, és a G Music Pubban a rockereknek is nyújtanak egy kis szórakozási lehetőséget, ugyanis fellép a Damned zenekar, majd rockesten lehet hajnalig rázni.

Pénteken, december 27-én már javában készül mindenki az év végére, a Jungle Clubban például Goodbye 2013 címen megy a buli, a Park étteremben továbbra is Nándi és Ottó zenéje szól, és a Jungle Pubban nem marad el a Kusmó buli. Eközben a Mokkában ismét megkapjuk Deejay NiTzU buliját, a G Music Pubban pedig Messinot és egy Valami bulit.

Az év utolsó szombatjára jut egy Tóth Árpi buli a Mokka kávéházban, egy Champagne party a Jungle Clubban, Nándi és Ottó élőzenéje a Park étteremben, Oldies retro time buli a Jungle Pubban és Alternative Sounds buli a G Music Pubban.

Az év végéhez közeledve egyre szűkül a kínálat, hiszen 29-én, vasárnap egy Retró buli lesz a Park étteremben, és egy Valami buli a G Music Pubban Messinoval. Az év utolsó napjaira csupán egy-egy buli marad: 30-án Alternative Sounds buli lesz a G Music Pubban, szilveszteri buli pedig egy helyen, a Jungle Clubban, ahol Happy New Year party címen köszöntik 2014-et.

A bulidömpinget jobb oldalt, eseménynaptárunkban is megtalálod a könnyebb tájékozódás végett. Bulira fel!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."