Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 8. hét

Újra koncert a Thunder Rock Clubban és a G. Caféban, HuliBuli a Park Vendéglőben és még sok minden más.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 25., 10:44
0 hozzászólás. 


Ezen a héten is csütörtökön indul be az udvarhelyi buli-expressz, nem kevesebb, mint két helyszínen. Az egyik a már jól ismert Irish Pub, ahol Golyó Oldies-Retro Time buliján emlékezhetünk vissza a valaha volt legjobb slágerekre. Szintén nosztalgikus hangulatot teremt az élőzene is a Park Vendéglőben, ám itt egy teljesen más stílust képvisel Nándi és zenekara.

subscribe_fonogram

A Subscribe együttes és a Fonogram-díj

Pénteken csőstül érkeznek a bulik, csak győzzük kapkodni a fejünket a nagy választékban. Nézzük először a koncert felhozatalt: itt van mindjárt a nemrég, ismételten megnyitott Thunder Rock Club (vagy Tündér, ahogy sokan nevezik) ajánlata, ami nem más, mint a Subscribe zenekar. A csapat 1999-es THC néven való megalakulását követően a mai napig érvényes felállás megszilárdulásával 2000-ben keresztelődött át. A nemzetközi sajtóban megjelent kritikákban rendre kiemelik a csapat fő vonzerejének tekinthető intenzív színpadi előadásmódjukat, valamint azt, hogy kiváló érzékkel vegyítik a különböző stílusokat alapvetően modern metal zenéjükkel. Sokan lelkesen fogadják, hogy többek között jazz, magyar népzene, funky, reggae elemek keverednek a keményebb metal/hc témákkal. A zenekar EP-bemutató koncertjének kezdési időpontja 22 óra, kapunyitás 20:30-kor, a belépő 21:30-ig csak 7 lej, ezután viszont már 10 lejt kell fizetni a bejutásért.

Bulik terén sem állunk rosszul, a Park étteremben egy nagy sikernek örvendő rendezvény várja a fiatalokat, méghozzá a HuliBuli. Akárcsak két héttel ezelőtt, most is karszalagos lesz az este, vagyis a bejáratnál három, különböző színű karkötő közül választhatunk: a narancssárga azt jelzi, „ma este bármire nyitott vagyok”; a piros jelentése „hogyha érdeklődsz és aranyos vagy, akkor számot cserélhetünk”, míg a fehér azt mondja el rólunk, hogy „bocsi, de foglalt vagyok”. A kezdési időpont most is 22 óra, a belépő pedig változatlantul 5 lej.

Ugyanekkor az épület másik felében, vagyis a Jungle Music Pubban Dj Sümecz Hit Clubbing Session névre keresztelt partiján rázhatjuk farunkat, az Irish Pubban pedig a rendszeressé vált Kusmó bulira nézhetünk be. Az Udvarhelyi Kávéházban is sor kerül a szokásos eseményre, tehát Székely Csongor keveri napjaink slágereit.

confusion

Szombaton a G. Caféban is koncert várja a zenekedvelőket, itt 21:30-tól a Confusion lép színpadra, akik funk-dzsessz-blues zenével szórakoztatják a közönséget. A zenekar felállása a következő: Laura Zan (ének), Gábor Szabolcs (szaxofon), Tinca Teddy (gitár), Oláh-Badi Alpár (basszusgitár) és Könczey Jenő (dob).

jungleferyb

Ugyancsak szombaton a Jungle Music Pub érdekes buli-ajánlattal vár, ugyanis Dj Fery-B és Dj Barneey Szonda partiján egy érdekes akcióban vehetünk részt. Az est folyamán rendőrruhás lányok mérik a résztvevők alkoholszintjét, a legmagasabb érték pedig díjazásban részesül. Emellett egy akcióval is csalogatják a bulizókat, minden pohár whisky mellé ugyanis jár egy második is. Az Irish Pubban Dj Vasi Retro Disco buliján is olcsóbban juthatunk alkoholhoz, itt 4cl Jägermesitert mérnek mindössze 3 lejért.

Mindenkinek jó bulizást, az alkohollal pedig csak óvatosan!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."