Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 9. hét

Három koncert és egy különleges nőnapi buli színesítik ezt a hétvégét Udvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 04., 10:13
0 hozzászólás. 


Csütörtökön, azaz ma, a szokásos Retro-Oldies buli vár minket Golyóval az Irish Pubban, és emellett elmehetünk a Park étterembe is, ahol Nándi és zenekara húzza a talpalávalót, így nosztalgikus hangulatú zenéből nem lesz hiány.

trc_karcolat_plakat

Pénteken már indul a hétvégi koncertmaraton, melyet most is a Thunder Rock Club nyit. Ezen a héten a magyarországi Karcolat zenekar lesz a „Tündér” vendége. Ők nemzeti érzelemben dús szövegvilággal felvértezett rock zenét játszanak a TRC színpadán. A múlt héten bevezetett rendszer most már állandósult, vagyis a kapuk 20:30-kor nyílnak, egy órán keresztül 7 lejért lehet bejutni, 21:30 után pedig már 10 RON a belépő. A klub egyébként egy kisebb megújuláson esett át, amit mindenképp érdemes megtekinteni – a későbbiekben mi is beszámolunk róla.

Holnapra még három buli jut a táncra éhezőknek: az Udvarhelyi Kávéházban Székely Csongor áll be a keverőpult mögé és szolgáltatja napjaink slágereit, míg a Jungle Clubban DJ Sümecz zenél, a buli neve Hit Clubbing Session. Eközben remélhetőleg az Irish Pub sem fog üresen kongani, hiszen az elmaradhatatlan Kusmó buli szólítja táncra a latinos, házibulis zene kedvelőit. A nők tiszteletére tartanak bulit az Első Emelet kávézóban, amit fotókiállítás nyit este 8 órakor, a Park étteremben pedig pénteken sem marad el Nándi és zenkarának csárdás estje.

A szombat ismét koncertnap, most ráadásul három is jut belőle. A Kalapos Kávézóban a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend koncertezik este 9 órától. A zenekar a klasszikus felállásban játszik (ami három gitárt, egy dobot és egy énekest jelent) és most megújult repertoárral jelentkezik. Zenéjük törzsanyaga a 60-as, 70-es évek nagy rhythm&blues és rock slágereiből tevődik össze. Az ingyenes koncertre minden blues-zene kedvelőt szeretettel várnak március 6-án este.

kumm2010marc6

Ezzel párhuzamosan a G. Cafféban is felcsendül az élőzene, a Kumm zenekar tartja Far from telescopes című lemezének bemutató koncertjét. Az 1998-ban alakult együttes alternatív rockzenét játszik és legújabb albumukon kívül már négy lemezzel büszkélkedhetnek. A Cătălin Mocan, Eugen Nutescu, Iordache, Kovács András, Sorin Erhan és Paul Ballo által jegyzett zenekar 21 órától lép fel a kávézóban.

Az Udvarhelyi Kávéház is koncertre várja vendégeit, szokásukhoz híven most is egy dzsesszzenekar teszi tiszteletét náluk. Magyarországról érkezik hozzánk a After Eight Jazz Band, akik 21 órai kezdettel csapnak a húrok közé. A négytagú zenekarban Esze Zsolt zongorázik, Esze Tamás játszik a gitáron, Barát Béla a dobos, Nefmélyi Imre pedig a basszusgitárt szólaltaja meg. A kávéház ezen az estén egy akcióval is jelentkezik, ugyanis a Jägermeistert féláron, azaz 12 lejért vehetjük meg.

junglestripweb

A Jungle Music Club egy különleges meglepetéssel készült a nők számára. Mint tudjuk, hétfőn esedékes a nőnap, ennek apropóján szombaton este egy chippendale műsorral örvendeztetik meg a szervezők a női közönséget. A 21 órától kezdődő kétórás showra természetesen csakis nők juthatnak be, a teremben csakis a vetkőző táncosok lesznek férfiak. Jegyeket – korlátozott mennyiségben – elővételben lehet vásárolni a Mr. Music üzletben illetve a Park étteremben 15 lejért, a helyszínen már 20 lejt kell fizetni érte. A műsort, mint mindig, egy fergeteges, hajnalig tartó buli követi.

Azért a férfiaknak is kerül még szórakozási lehetőség, az Irish Pubban DJ Vasi keveri a muzsikát, a stílus retro disco (itt egyébként akciós a tequila, egy métert 25 lejért vehetünk meg), a Thunder Rock Clubban pedig ismét egy kőkemény rockesten csápolhatunk akár hajnalig is.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."