Lyukasóra » Bulikörkép

Karácsonyi bulikörkép

Ha a csendes éj és a töltött káposzta után belemennél az ünnepi éjszakába, akkor érdemes ide kattintani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Bulikörkép
Nem áll le a partygyár!
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2014. december 24., 12:46
0 hozzászólás. 

Napjaink legnagyobb slágereitől a retroig szinte mindent megtalálsz az udvarhelyi éjszakában a következő napokban - koncert nem lesz, de bulidömping igen. A Mokka Kávéházban négynapos bulimaratont tartanak, a Jungle-ben retrót, Kusmót és élőzenét kínálnak és persze italakciókat.

Szerdán Deejay NiTzU ül a keverő mögé a Mokka Kávéházban a Christmas Session első felvonásán. Sláger+Retro Partyért az Első Emeletre érdemes menni december 24-én, itt italakcióval is várnak: Jägerbomba 5, Jim Beam+CocaCola 6, AlexCola 4,5, Vodkanarancs 6 lejért kapható, ez egyébként egész hétre érvényes. Egyveleget, vegyes zenét ígérnek a Broadway Grill & Pubban és Jägerbombát 5 lejért. A Jungle Clubban is ünnepi a nyitvatartás, azaz Nagy Retro Karácsonyt tart Golyó.

Csütörtökön sem hiányzik a karácsonyi hangulat, a G Music Pubban 22 órától kezdődik a Christmas Party. EDM, DNB, Dubstep és Hip-hop soundz muzsikát ígér a Valami Buli, sőt, ha karácsony, akkor nem hiányzik a szarvasos ital sem: Jägerbomba 4,5, Jägershot 4,5 lejért lesz kapható.

Folytatódik a Christmas Session a Mokkában, ismét Deejay NiTzU felel a hangulatért. Az Első Emeleten sláger és rerto zenére rázhatod, illetve a Jungle Clubban retro karácsonyi buli lesz Golyóval. A Broadwayben élő zenére rázhatod.

Pénteken csúcsosodik ki a bulisorozat a Jungleben egész biztosan, az étteremben Nándi és Ottó produkálja az élőzenét, a clubban Nagy Retro Karácsonyi bulit kínál Golyó, leghátul pedig Kusmó szolgáltatja a talpad alá valót. A Mokkában DJ Hunay lesz a partyfelelős, a Broadwayben napjaink slágerire kapcsolhatsz ki, az Első Emeleten pedig Sláger+Retro Partyban szórakoztatnak.

Szombaton, ha még bírod a strapát, akkor Tóth Árpival pöröghetsz fel a Mokkában. Az Első Emeleten pedig ismét Sláger+Retro Party lesz.

Ha valamit kihagytunk a nagy pörgésben, és tudomásod van róla, akkor írd ide nekünk hozzászólásban. Bulis karácsonyt kívánunk!


címkék: buli party karácsony

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."