Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 13. hét

Húsvét beköszöntével a bulik is besűrűsödnek, egymást érik a különböző szórakozási lehetőségek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 01., 10:14
0 hozzászólás. 


Ma, azaz csütörtökön még csak egy kis bemelegítésre van lehetőségünk, de ezt két helyszínen is megtehetjük: a Junglehez tartozó Park Étteremben Nándi és zenekara szórakoztatja a nagyérdeműt élőzenével, az Irish Pubban pedig Golyó Oldies-Retro Time bulija esedékes – itt a csütörtököt egyúttal férfinappá nyilvánították. Hogy ez mit is jelent, kiderül a helyszínen.

Holnap ünnepnap, méghozzá nagypéntek, de ha ennek ellenére mi mégis inkább egy buliba vágynánk, akkor van miből válogatni. A Jungle Music Pubban DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionjén lehet tombolni, míg az Irish Pubban egy teljesen eltérő hangulatú Kusmó bulin vehetünk részt. A Thunder Rock Club nem hagyja magukra a rockzene kedvelőit, itt ugyanis retro-rockesten rázhatjuk, míg az Udvarhelyi Kávéházban a most már szokásosnak mondható Székely Csongi bulin táncolhatunk napjaink legjobb slágereire.

Szombaton még több lehetőségünk van szórakozni, például két helyre is mehetünk koncertet hallgatni. A Thunder Rock Club egy legendás zenekart idéz fel színpadán, a magyarországi Motörhand a ma is aktívan zenélő Motörhead számait játssza, méghozzá kiválóan. Hogy milyen zenét is játszanak? Szinte lehetetlen kategorizálni, amolyan blues és rock and roll keverék, viszont mindez feszített tempóban, fénysebességgel. Ha ismerősen hangzik az Ace of Spades, vagy most szeretnénk megismerni, akkor ne hagyjuk ki a szombaton 22 órától kezdődő koncertet. A belépő 21:30-ig 7 lej, azután pedig már 10.

Még egy koncert lesz a hétvégén, méghozzá az Udvarhelyi Kávéházban, ahol az udvarhelyi Plan-B dzsesszzenekar lép fel 21 órától. Ők Kovács László (szaxofon), Puja Barna (trombita), Hadnagy Attila (basszus/bőgő), Orosz-Pál József (zongora) és Bálint Attila (dob). Természetesen a koncert után buli is lesz, ahol Tóth Árpád keveri a zenét. A Jungle Music Pubban Dj Barneey Satur8 Nights buliján ismét jól érezhetjük magunkat, míg az Irish Pubban Dj Vasi Retro-Discoján akciósan ihatjuk a vodka-almalé kombinációt.

jungle_husveti_bulik

Az ünnepi bulik sora itt nem ér véget, ugyanis vasárnap is nyitva lesz az Irish Pub, ahol DJ Sümecz felel a zenéért és a jó hangulatért. Ha ez még mindig nem elég, a hétfői locsolás után is bulizhatunk. A Jungle Clubban Dj Barneey Satur8 Nights bulijának húsvéti különkiadására kerül sor, az Irish Pubban pedig Golyó tart húsvéti bulit, a szokásos Oldies-Retro Time stílusban.

A változatosság kedvéért, most hétfőn lesz a Huli Buli is, ami este 10 órától veszi kezdetét az UFF-nál, vagyis az Ifiházban. Most ismét karszalagos lesz a buli, vagyis minden érkező a következő színű karszalagok közül választhat: sárga (Ma este bármire nyitott vagyok), zöld (Ha eleget iszom, beszélhetünk róla), piros (Számot cserélhetünk) és kék (Bocsi, de foglalt vagyok). Ma 17 óráig még lehet jelentkezni a Huli Buli „Igazi Férfi” versenyére: egy képet kell csak beküldeni, az első három legtöbb szavazatot kapó pedig ajándékokban részesül az itt leírtak szerint.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."