Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 14. hét FRISSÍTVE

Három koncert várja az éjszakai élet kedvelőit és persze tömegével vannak különböző bulik is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 08., 12:47
0 hozzászólás. 


Csütörtök nem a buli-dömping napja, soha nem is volt az, de azért három szórakozóhely táncparkettjére simán pályázhatunk. A Park étteremben Nándi és zenekara húz jóféle csárdást a fülünkbe, Golyó pedig az Irish Pubban kever mindenféle Oldies-Retro Time zenei koktélt az effajta muzsikára szomjazóknak. A Retro zenészei sem fognak sokat pihenni az éjszaka során, itt vegyesen magyar és angol slágerekre számíthatunk élőzeneformájában.

jungle_bulik_0910apr

Pénteken már semmiképpen sem maradhatunk otthon, egyszerűen túl sok szórakozási lehetőség van. Például most még egy hetet sem kellett várni és máris megérkezett a következő HuliBuli. Most nem a húsvéti rendhagyó helyszínen, hanem a megszokott Park étteremben kapott helyet a slágeres huligánkodó buli, ami este 10 órától veszi kezdetét. Csak egy ajtóval kell odébb menni és máris megérkezünk Dj Sümecz Hit Clubbing Session bulijára a Jungle Pubba, de ha máshol szeretnénk modern slágerekre táncolni, akkor mehetünk az Udvarhelyi Kávéházba, ahol Székely Csongor keveri a zenét.

Az Irish Pubban is klasszikus rendezvény várja a vendégeket, ugyanis a Kusmó bulikat valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Szintén erre a napra van időzítve a szokásos retro-rockest is, amit a Thunder Rock Clubban kapunk meg. Az UFF-nál is várják a fiatalokat egy újabb Ibiza Night bulira, ahová ingyenesen lehet bejutni, a Retroban pedig napjaink slágereit keverik a láb alá.

Frissítés: Egy új hely is nyílik a városban most pénteken, méghozzá a Kossuth Lajos utca 11 szám alatt egykoron működött Opium helyére. A Renaissance egy exkluzivitást sugalló kávézó, ahol amúgy ételeket is felszolgálnak. Pénteki ingyenes nyitóbulijukon divatbemutatóval és ingyenes koktélokkal várnak mindenkit este 9 órától.

trc_falka

Szombat megint túltelített, főleg koncertek terén, abból ugyanis éppen három darab lesz. A Thunder Rock Clubban a Falka zenekar lép fel, akik a legendásnak számító Akela számait játsszák. Ha kíváncsi vagy, hogy Ciri, Saca, Döme, QLA és Gabó mennyire adja át Főnök és csapatának hangulatát, vagy ha már tényleg csak a rock segíthet, akkor mindenképpen ott a helyed szombaton 22 órától a "tündéri" rockbarlangban.

orpheusz_szeles

Nem a diszkó a stílusod, hanem inkább a gitár vonzz? Szereted a koncerteket, de túl kemény a metál? Ez esetben két lehetőségünk is marad: elsőként egy helybéli zenekar koncertjét ajánlanánk, amit az Udvarhelyi Kávéházban hallgathatunk meg. Az Orpheusz zenekar az utóbbi időben igencsak aktív lett, városunkban is többször hallgathattunk minőségi blues-folk zenét az előadásukban és erre szombaton este 9 órától ismét lehetőségünk nyílik. A koncertet buli követi, aminek a házigazdája – a változatosság kedvéért – Kusmó lesz.

A Kalapos Kávézóban újraindul a koncertmaraton, a tavaszi sorozatot a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend nyitja. Ők sem először koncerteznek itt, viszont mindig élményt jelent a klasszikus három gitár-dob-ének felállásban érkező csapat zenéje, akik a hatvanas és hetvenes évek legnagyobb blues- és rock előadóitól szemezgetik ki a legjavát.

Persze nem mindenkinek van kedve koncertre járni, azok számára a nagyszámú bulik jelenthetnek vonzó alternatívát. A Jungle Pubban Dj Barneey ismét a keverőpult mögé áll, hogy a Satur8 Nights vol. 13 című bulin megtáncoltassa az embereket, ezalatt pedig az Irishban Dj Vasi Retro-Disco táncháza vár különböző akciókkal.

plakat_gcafe_pasion_100410

Frissítés: A G. Café is újra szórakoztató-központtá alakul át, most egy különleges, egyedi estére érkezhetünk a Szentimre-utcai kávézóba: fellép a Flamenco Passion. A korábban Ritmo del Flamenco néven futó, csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi zenészeket felvonultató együttes nemrégiben kiegészült egy argentinnel is, aki táncol és hagyományos hangszereken játszik. Szenvedélyes flamenco táncot láthatunk ha ezt az eseményt választjuk szombati programnak: 21 órától Fodor Réka, az argentin Lucas Molin, Asztalos Zsolt és Gáspár Álmos tartanak egy forró hangulatú bemutatót.

Az UFF nagytermében is táncolhatunk egyet, itt Valami buli lesz, ahol a belépők között egy láda sört sorsolnak ki, úgyhogy a szerencsés biztosan nem marad szomjason. Születésnapját ünnepli a Retro, méghozzá a másodikat, így ennek apropóján egy fergeteges estére lehet itt számítani. Minden ehhez szükséges elem lesz itt, tehát ajándék italokra és egyéb meglepetésekre is lehet számítani.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."