Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép - 19. hét

Ismét tripla koncert az egy éves TRC-ben, valamint Szabad Európa Rádió a Kalaposban és Vad Fruttik/Quimby a Patkóban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 13., 10:39
0 hozzászólás. 


Szokásos programokat tudunk ajánlani a mai napra, vagyis csütörtökre: Golyó Oldies-Retro Time bulijára most is az Irish Pubban kerül sor, Nándi és zenekara pedig a Park étteremben szolgál élőzenével és jó hangulattal. Ezek mellett még a Retro Pubot választhatjuk, ahol szintén élőzenével várják a nagyérdeműt.

plakat_jungle_irishbrixx_140510

Pénteken az Irish Pubba érkezik egy vendég, méghozzá DJ Brixx, akinek a zenéjére 22 órától bulizhatunk, emellett pedig akciósan fogyaszthatunk Jim Beam-et és Jägermesitert, mindkettőből 40 ml-et kapunk, csupán 4 lejért. Ugyanekkor a Jungle Pubban a rezidens DJ Sümecz keveri a zenét, közben pedig a Park étteremben Kusmó bulin lehet szórakozni. Ha nem tetszene egyik sem, még mindig lemehetünk a Thunder Rock Clubba egy retro-rockestre, vagy a Retro Pubba egy latino bulira.

A pénteki nap legnagyobb dobásának a Patkóban megrendezett, ingyenes, szabadtéri dupla-koncert igérkezik. A XVIII. Székelyudvarhelyi Diáknapok keretén belül lép fel városunkban a Quimby zenekar. Őket valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, napjaink egyik legismertebb zenekaráról Presser Gábor is csak annyit mondott, hogy az utóbbi évek legnagyobb tehetségei. Előttük az estét a Vad Fruttik nyitják, 21 órától. A jelenlét minden zenebarátnak kötelező.

plakat_trc_1eves_150510

Szombaton már nagyobb a választék, egy éves szülinapját üli ugyanis a Kossuth utcai Thunder Rock Club. Ennek örömére három zenekar fellépésével is megörvendezteti a kemény zene rajongóit: a Last nyitja az estét, akiktől Rage Against the Machine dalokat hallhatunk majd, őket követi a Szeksz Pisztolz, akik – nevükhöz hűen – a legendás Sex Pistols életművéből válogatják ki a legjobb számokat. Végül egy igazi hazai bandával zárul az éjszaka, méghozzá a Shadows koncertjével – aki teheti, vegyen részt az ünnepségen.

plakat_kalapos_szer_150510

Ötnapos, négyállomásos erdélyi miniturnéra – Szívgyógyszer elnevezéssel - indult május közepén a budapesti (ex kazincbarcikai) Szabad Európa Rádió. A srácok május 13-án indulnak, útnak érintve Szatmárnémetit, Kolozsvárt és Székelyudvarhelyt, majd 17-én térnek haza. Tavaly sikeres pályázat útján jutottak el Erdélybe, és felhasználva a kint szerzett kapcsolatokat, úgy döntöttek, idén is felkeresik a korábbi helyszíneket. Itthon szombat este kilenctől láthatjuk őket a Kalapos Kávézóban, ahová díjmentesen juthatunk be.

Végül természetesen a Jungle Pubban is bulizhatunk, itt ismét DJ Barneey felel majd az este színvonaláért, míg a Retro Pubban ismét egy karaoke-esten tehetjük próbára hangszálainkat.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."