Lyukasóra » Bulikörkép

Hurrá, itt a péntek

Megint nem lesz időd unatkozni a hétvégén. Bepuszilsz egy libalakomát, iszod a sört, nézed a tévét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Cutecat
A cica is nagyon várta a hétvégét
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. november 11., 12:59
0 hozzászólás. 

Itt az ideje elővenned a határidőnaplódat és megtervezned a hétvégedet, hiszen megint sok lehetőség közül válogathatsz.

Pénteken Nitzu szokása szerint a Mokkába összesereglett tömeget szórakoztatja, míg Sümecz Coelho ezzel az idézettel csábítja az Alsó Gébe a fiatalokat: „amikor az éj leszáll és a hangfal membránja berezzen, akkor érzed igazán, hogy élsz. Szóval péntek éjjel nagy buli lesz".

A Corsoban Vincso, a Szlengben Theo és Mark felelős a jó hangulatért. Ha te inkább a gólyabálokat csíped, akkor se csüggedj, a pallósok pénteken választják ki a suli legtutibb gólyapárját.

Ha még maradt az energiádból szombatra és legurítanál egy felest, azt vagy a G. Caféban tedd, ahol a David Yengibarian Trió dzsesszes ütemeire vedelhetsz vagy egyel lejjebb, az Alsó G-ben, ahol a Fonogram-díjas Karányi üli meg a zenelejátszót. Az eseményre 10 lejbe kerülnek a jegyek elővételben, 15 lejbe a helyszínen.

Ha az italozás helyett inkább egy meccset néznél meg, arra is lesz alkalom, ugyanis a Székelyudvarhelyi FC-nek hazai mérkőzése következik, szombaton 14 órakor a második helyezett Szászhermányi FC-t fogadja a Sétatéri Stadionban. Ha ide is dög vagy lemenni, a tévé hazaviszi neked a meccseket, világbajnoki selejtezőket játszanak.

A pénteki találkozók közül a francia-svéd párharc ígérkezik a legpikánsabbnak, de azt is megnézheted, mit kezdenek a románok Lewandowskiékkal. Mindkét mérkőzés 21 óra 45 perckor kezdődik. Szombaton a horvát-izlandi összecsapás is jó futballt hozhat, de főleg vasárnapra hűtsed a sört, hiszen a magyarok Andorra csapatát fogadják 19 órától.

A tévé elé vasárnap lesz jó beülni, ha inkább Gandalf, mint Gera varázslataira vágysz, akkor A hobbit második részét, a Szmaug pusztaságát nézheted a magyar-andorrai mérkőzés helyett az Rtl Klubon 19 óra 50 perctől.

Még ennél jobbat is tudunk, a Duna Televízión a négy Oscar-díjra jelölt Kvíz Show-t vetítik 23 óra 30 perctől. A 1994-ben készített filmben Ralph Fiennes játssza a főszerepet. Ha szerinted komolytalanok vagyunk és nem csak a sörről, a fociról, a tévéről szól a világ, akkor azt mondjuk neked, igazad van, mert az evésről is szól. Szóval előálltunk néhány gasztroprogival is.

Péntek este a Küküllő Hotelben rendeznek Márton-napi libalakomát, szombaton az ivói Irgó Étteremben szintén ezen alkalomból tálalnak hízott libamájat sült hagymával, libalevest és rozmaringos ropogós sült libát.

Kellemes hétvégét!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."