Lyukasóra » Bulikörkép

Brit sztárok lépnek fel az Alsó Gében

Ha mázlid van, velük melegíthetsz be és afterezhetsz, nem beszélve arról, hogy korlátlanul fogyaszthatsz, amennyi beléd fér.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

dubpistols
Mc SirReal és Barry Ashworth, fotó: Irina Iacob/iConcert.ro
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 09., 13:45
0 hozzászólás. 

Hallottál már a Freestylersről, vagy a Dub Pistolsról? Ha igen, azért vedd meg a jegyed az Alsó G szombati bulijára, ha nem, akkor azért. Itt az ideje megismerned őket.

A Barry Ashworth producer és vokalista által alakított Dub Pistols 1996-ban jött létre Londonban.

Ashworth Jason O'Brien basszerossal első kislemezeiktől a Six Million Ways To Live nagylemezig hosszú utat jártak be, melynek köszönhetően már nagy népszerűségnek örvendtek a kolozsvári Electric Castle fesztivál visszatérő vendégei.

Stílus szempontjából ugyan elég nehéz behatárolni őket, főbb jellemzőikként a dub-ot és a hip-hop-ot emelhetnénk ki, de soha nem féltek technós, breakes vagy punkos vizekre evezni.

Több remixük készült már olyan nevekkel, mint Moby, a Crystal Method, a Limp Bizkit, Bono vagy éppen a Korn. Legismertebb számuk a Back to Daylight, amelyet 2009-ben adtak ki és ugyan elektronikus popzeneként van számon tartva, de a gitárok, a dob és a harsona sem marad ki a zenéből, amit scratchekkel tesznek még színesebbé.

A Rodney P-vel készített közös zenéjüket is közel egymillióan hallgatták meg, és a Cyclone című slágerük a 2000-ben készült, legismertebb gördeszkás játékkal, a Tony Hawk Pro Skater 2-vel vált ismertté, mivel a játék dallistájának részét képezi.

„Az első számú példaképem Jim Morrison volt, mindig is a legelszálltabb csávó akartam lenni" – nyilatkozta a Magyar Narancsnak az 51 esztendős Barry Ashworth, aki zenekara nélkül, de nem egyedül jön Székelyudvarhelyre. Vele tart a Freestylers egyik tagja, Mc SirReal is.

A szigetországi ceremóniamesterség régi motorosa 2001 óta a Freestylers állandó frontembere élőben és a DJ-szettekben egyaránt. Olyan számok fűződnek a nevéhez, mint a Pendulummal közös Painkiller, vagy a Fast Life. Szinte minden nagyobb breakbeat vagy drum and bass dj-vel dolgozott már együtt, köztük a Dub Pistols-szal is.

A londoni fenegyerekek szombaton 22 órától lépnek fel az Alsó Gében, ahol elővételben 15 lejért lehet jegyeket vásárolni. Mivel a helyek száma korlátozott, jobb időben beszerezni a karszalagot, de ha még marad ezekből, a helyszínen éjfélig 20, utána 25 lejért lehet őket kiváltani.

Ha szerencsés vagy és jelzed részvételed az eseményen, fizetned sem kell a belépőért, és nagyon fontos személynek érezheted magad, ugyanis, ha a te nevedet sorsolják ki az ingyenes belépés mellé korlátlan fogyasztást, illetve részvételt nyersz a fellépőkkel való közös bemelegítésen és afterpartyn.

Ellenben, ha nem így jön ki a lépés, még mindig bemelegíthetsz a sörpongosokkal, ugyanis szombaton 19 órától az újonnan kezdődő beerpong bajnokság első fordulóját rendezik. Erről a játékosokat tartalmazó csoportban tudhatsz meg többet. A londoni nagyágyúk után Thomas zenél majd, hogy egészen hajnalig tartson a jó kedved.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."