Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 32. hét

Szejkei buli a hétvége különlegessége, de emellett a klasszikusok is megmaradnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. augusztus 12., 18:46
0 hozzászólás. 

Szasza

Bár lesz néhány rendkívüli buli a hétvégén, a csütörtöki felhozatal szokásosan sovány. Ez egyetlen szórakozási lehetőséget Golyó Oldies-Retro time bulija jelenti, aminek most ismét a Park étterem ad helyet.

Pénteken már jóval nagyobb a felhozatal: a Jungle Clubban a szokásos buli lesz DJ Sümecz tálalásában, a szomszédos Park étteremben pedig ismét egy Kusmó buli történik.

Aki újra vágyik, annak viszont a Szejkén a helye! Itt első alkalommal kerül megrendezésre a Summer Dreams nevű, kétnapos rendezvény. Azért nem csak buli, mert jóval többet nyújt annál: napközben sportesemények és különböző versenyek is várják az ide érkezőket, lesz például popsi szépségverseny meg trambulin ugrás is. Péntek délutántól éjfélig a Party Boys élőzenével szórakoztat, ezután pedig a house zene legjavára lehet bulizni. Nem probléma a helyszínre való kijutás sem, ugyanis a Retro Pubtól mindkét napon félóránként indul egy nyolcszemélyes, ingyenesen igénybe vehető autó a Szejkére. További információkért érdemes ellátogatni a buli honlapjára, illetve facebook oldalára is.

Szasza

Szombaton is nyitva van a Jungle Pub, most egy különleges bulival örvendeztet meg DJ Barneey. A Hospital Party lényege, hogy a helyszínen tartózkodik majd néhány fehérruhás nővérke, akik szondával mérik a bulizó nép alkoholszintjét. A hangulat további fokozása érdekében 2+1-es Unicum akció is lesz, valamint a 20 lejes belépő lefogyasztható.

Szasza

Ezen kívül a Park étterembe és a G. Caféba is be lehet nézni, előbbiben  ismét DJ Vasi Retro-Disco bulijára kerül sor, míg a kávézóban a Valami team tart electro, swing, breakbeat, reggae, drum & bass és dubstep bulit 22 órától. Ugyanakkor újból el lehet látogatni a szejkei strandra is, itt szombaton az ibiza-house, a dance és a club műfajokból kerül ki a hallgatnivalók többsége, de a Summer Dreams holnapján szavazhatunk is, ezzel befolyásolva a két éjszaka zenei felhozatalát.

Múlt heti bulifotók: Kusmó buli, Jungle Club péntek.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."