Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 41. hét - Frissítve

Sűrű hétvégére készülhetnek a partyarcok: nem kevesebb, mint hat koncert és bulik tömkelege várja a tömeget, valamint lesz gólyabál is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. október 14., 14:42
0 hozzászólás. 

Már a csütörtök is tartogat újdonságot, most a Jungle Clubban: itt a sulisoknak rendeznek bulit, méghozzá ingyen és bérmentve. Érdeklődni lehet két telefonszámon is, ezek a 0756-646.101 és a 0751-740.136. Emellett a szomszédos Park étteremben is várja Golyó a retro kedvelőit egy megszokott Oldies-Retro Time bulira.

Szasza

Pénteken már nagyobb a felhozatal, többek a között a Park étterembe lehet Kusmó bulira és a G. Pubba vegyes bulira menni, de a Jungle Club is szolgál egy érdekességgel, méghozzá egy karszalagos bulival. Itt zöld, piros és kék színek közül lehet választani: az első jelentése, hogy „szabad vagyok", a második azt mondja „foglalt vagyok", míg a kék üzenete annyi, hogy „tőled függ".

Szasza

Frissítés: Megkezdődik a gólyabálok szezonja is ezen a héten, a gimisek nyitják a kilencedikeseket beavató szertartások sorát. Ez, vagyis az előadás, 19 órától kezdődik az UFF nagytermében, ahol egy, a Keresztapa c. film világát felelevenítő műsorra számíthatunk. Természetesen buli is követi az eseményt: a helyszín nem változik, a belépő 5 RON, ám az előadásra kapott karszalag ide is érvényes, nem kell külön fizetni. A zenét egyébként Szecsi Zsolt, Dj Dexi és Dj Tomy Andrew fogja szolgáltatni.

A Thunder Rock Club már pénteken is két koncerttel szolgál: a marosvásárhelyi Guillotine kezdi az estét, majd utánuk az ózdi thrash brigád következik, a Remorse. A Guillotine 2006-ban alakult Marosvásárhelyen, azóta több fesztiválon, zenei vetélkedőkön vettek részt nem kis sikerekkel. A saját dalok mellet feldolgozásokat is játszanak. Bővebben a zenekarról a www.myspace.com/guillotinems site-on lehet olvasni.

Szasza

A Remorse még 1987-ben kezdte el működését és azóta, egyik nagy slágerük alapján "Rég elmúltam 20, de még nem vagyok 40" tolják az igazi vérbeli thrash metalt. És azt se felejtsük el, hogy most mutatkozik be először az új basszgitáros Szabó "Pecer" Péter. Bővebben a zenekarról a www.remorse.hu és a www.myspace.com/remorsethrashmans siteokon.

Szasza

Szombatra a G. Café is egy koncertet tervezett be, itt az Inocsényka lép fel 20:30-tól. A folyamatos munka eredményeként, a különböző zenei területek közös metszetéből alakult ki a jelenlegi muszika, aminek stílusa nehezen meghatározható. A progresszívnek nevezhető zenét a jazz-től a páratlan ütemeken át a drum 'n' bass, vagy akár a kortárs zene világa is befolyásolja. Mindezt a klasszikus gitár által nyújtott hangzás teszi színesebbé. A csíkszeredai illetőségű zenekar tagjai: Krizbai Imre (gitár), Szakál Attila (basszusgitár), Karácson Zsolt (dobok).

Szasza

Ha nem akarunk messze menni bulizni koncert után, akkor az Udvarhelyi Kávéház lehet a legjobb választás, itt Tóth Árpi zenél Visszakeresztelő című buliján, aminek kezdési időpontja 21 óra. A Star Rádió rajongóinak ajánlott a Park étterembe menni, itt ünnepli ugyanis a rádió 11. születésnapját egy Orpheusz koncerttel, majd egy hatalmas bulival, ahol a zenét két zenei szerkesztőjük, Szász Csaba és Bedőházi Attila-Csaba keveri.

A rockzene rajongói továbbra is a Thunder Rock Clubban kereshetik a minőségi koncerteket, szombaton a túrkevei Cojones és a szintén túrkevei After Rain lép fel. A Cojones története 2006-ra nyúlik vissza: olyan bandát akartak, amelynek stílusa behatárolhatatlan, és ahol egyszerre játszhatnak szórakoztató jelleggel és művészi zenét. A zenekar kisebb-nagyobb nehézségeken átbukdácsolva egy EP-n (Road across the East) és egy 2010-es, U.S.A.-ban kiadott Order Kill City válogatáslemezen megjelent dalon van túl. Bővebben róluk a www.myspace.com/cojonesmetal siteon lehet informálódni.

Szasza

Az After Rain 2006-ban alakult, először, mint instrumentális zenekar, majd megtalálták az énekesi posztra a megfelelő személyt. Elkészült egy lemezük 11 dallal magyar és angol verzióban, amit a Hammerworld adott ki. A zenekar egyik legnagyobb erőssége, hogy az ex-Akelás, most már az Omen sorait erősítő Szijártó Zsolt a gitáros. Saját bevallásuk szerint progresszív elemeket tartalmazó dallamos rock zenét játszanak. További infók a www.afterrain.hu és a www.myspace.com/afterrainhungary siteokon.

A koncerteken kívül a G. Pub is várja vendégeit egy alter- és rockesttel, valamint a Jungle Club is nyitva lesz, itt DJ Vasi fogja keverni a zenét, lévén, hogy a szomszédban épp a Star Rádió szülinapozik.

Múlt hétvégi bulifotók: Jungle péntek, Valami buli, Kusmó buli, Jungle Erotic Show (18+)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."