Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 42. hét

Javában zajlik a gólyabálok szezonja, aminek köszönhetően két bulival gazdagodik a hétvége, de lesznek koncertek és egyéb szórakozási lehetőségek is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. október 21., 12:09
0 hozzászólás. 

Csütörtökön két helyszínen is tombol a buli, de előtte nem érdemes kihagyni a Bányai János Szakközépiskola gólyabálját sem, ami 19 órától kezdődik az UFF nagytermében, a téma pedig nem más mint a Bazi nagy roma lagzi. A beugró ide 7 RON, az ezt követő bulira pedig, ami a Jungle Clubban kerül megrendezésre, 6 lejért lehet bejutni. Közvetlenül a szomszédban, vagyis a Park étteremben találjuk Golyót és az Oldies-Retro Time buliját, ha esetleg közben nosztalgiázni támadna kedvünk.

Szasza

Pénteken a Kós Károly Iskolaközpont diákjai rendeznek gólyabált, melynek szintén az UFF nagyterme ad otthont. A kósosok a Fűrész című horrorfilmet választották témának, így nem kizárt, hogy némi borzongásban is lesz részük a nézőknek. Az előadás után a buli sem marad el, erre az Irish Pubban kerül sor. Beugró 7 RON. Ha nem a kilencedikesek szárnypróbálgatása érdekel, akkor benézhetünk a Jungle Clubba, ahol DJ Sümecz keveri a zenét a Hit Clubbbing Session bulin, a Park étteremben pedig továbbra is Kusmó a rezidens.

Szasza

Ha esetleg egy kávéházi koncerten szeretnénk lazítani, akkor érdemes a Mokka felé nézni, ott ugyanis Cári Tibor játszik színházi zenét, viszont ha valami pörgősebb a stílusunk, akkor nem kizárt, hogy a Szleng kávézóban találjuk meg a megfelelő bulit, itt ugyanis Mixed by the bartenders címen lehet mulatni, egészen hajnalig.

Szasza

Szombaton a rockzene kedvelői sem maradnak esemény nélkül, most a magyar klasszikus rock rajongóit szólítja meg a Thunder Rock Club. Ide a budapesti Rock Dokk zenekar érkezik vendégül. A 2005-ben alakult, majd 2008-ban újjáalakult banda a '80-'90-es évek magyar slágereit eleveníti fel a bluestól a heavy metalig. Ha szívesen buliznál egy klasszikus Takács Tamás, Sing Sing, P. Mobil, P. Box, Pokolgép, Ossian, Deák Bill, Hobo, KFT vagy éppen Radics Béla dalra, akkor mindenkép a Kossuth utca 20-ban a helyed este tízkor.

Szasza

A Jungle Clubban Cinema Partyt rendeznek, vagyis Hollywood legnagyobb sztárjai érkeznek a klubba. Hogy ez pontosan mit takar, az kiderül a helyszínen, az viszont biztos, hogy a belépés ingyenes, ám azért a welcome drink és a legbulisabb és leggyakrabban látogató vendégeknek járó egyedi pólók nem maradnak el. Ugyanekkor a visszakeresztelt Mokka is ismét bulival várja a kávézó vendégeit, a Park étteremben pedig DJ Vasi szolgáltat házibuli-hangulatú zenét és jókedvet.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."