Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 43. hét

Benne vagyunk a sűrűjében – a hétvégén minden napra bőségesen jut koncert, buli és gólyabál is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. október 28., 18:36
0 hozzászólás. 

Köszönhetően a gólyabáli szezonnak és a sok líceumnak, ezen a héten is több bulizási lehetőség akad már csütörtökön: 19 órától startol az Eötvös József Szakközépiskola kilencedikeseinek beavatása az UFF nagytermében. A gólyabál címe A Ripacsok Törzse, témája az indiánok világa, az előadást pedig buli követi ugyanott. Beugró 7 RON. A retró szerelmesei se csüggedjenek, Golyó Oldies-Retro time bulija nem marad el a Park étteremben, ráadásul Halloween-i köntöst kap: ez annyit tesz, hogy aki jelmezben érkezik az ajándékot és VIP karszalagot kap.

Szasza

Pénteken egyenesen három Halloween-buli közül lehet válogatni: a Mokka Kávéház tematikus partiján csíki sört kap ajándékba mindaz, aki töklámpással érkezik, a Szleng Kávézóban akciósan kínálják a Bloody Mary és Bloody Brain koktélokat az elektromos zene mellé, míg a Jungle Clubban DJ Sümecz Hit Clubbing Session buliján a csütörtökön is érvényes ajándék+VIP karszalag dukál a jelmezben érkezőknek.

Szasza

Szintén pénteki program a Benedek Elek Pedagógiai Líceum gólyabálja, amelynek ugyancsak az UFF nagyterme ad otthont. Ők sem távolodtak el túlzottan a mezősök tematikájától, ugyanis a Peda Wanted cím leginkább a vadnyugat világát idézi, így erre számíthatunk, mint téma. A pedások is este héttől kezdenek és hozzájuk is 7 lejért lehet bejutni.

Szasza

Még két hepaj marad péntekre, az egyik a megszokott Kusmó buli, ami továbbra is a Park étteremben található, de a drum&bass, elektró, dubstep, hip-hop és alter rockzene kedvelői számára is jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a Valami Team a G. Pubban szervez bulit mashed up címmel, ahol a felsorolt zenei stílusok legjavából adnak ízelítőt.

Szasza

Szombaton két koncert is kerül: a G. Caféban egy visszatérő vendéget köszönthetünk, hiszen a marosvásárhelyi Tóth Kati nem először koncertezik a Szentimre utcai kávézóban. Kezdési időpont 21 óra, belépés ingyenes. A közeli Mokkában bulit szerveznek szombaton is, itt a hangulatfelelős Tóth Árpi.

Szasza

Egy igazi, élő legenda legjobb dalait hallhatják mindazok, akik a Kossuth utcai Thunder Rock Clubba látogatnak, ugyanis elöszőr látogat Székelyföldre a Budapesti Ace is God - KISS Tribute Band. A banda repertoárja inkább az Ace Frehley-s időszakból való, olyan dalokat játszanak, mint a Parasite, a Shock me, vagy a Talk to me. Ezeken kívül természetesen a nagy KISS klasszikusok is megszólalnak, mint az I Was Made For Loving You, a Strutter, a Let Me Go vagy éppen a God Gave R'n'R To You. Aki szeretne egy jót bulizni a The Starchild, The Demon, The Spaceman és a The Catman rég nem hallott vagy éppen játszott dalaira annak ott a helye. Bővebben a zenekarról a www.aceisgod.hu oldalon lehet informálódni.

Szasza

További két eseményt ajánlhatunk azoknak, akiket még mindig fogva tart a Halloween-láz: tematikus bulit tart a Retro Pub, ahol akciósan mérik a tequilát, valamint a Jägermeistert, mindkettőből 2.5 lejbe kerül egy shot.

Szasza

A Jungle Clubban szombaton is érvényes a hétvégi Halloween promóció, most éppen Dj Barneey Satur8 Nights buliján – ettől függetlenül a szomszédos Park étteremben sem marad el DJ Vasi házibulija.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, szombat


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."