Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 46. hét FRISSÍTVE

Az év utolsó gólyabálja, egy felújított kocsma és két koncert a fő pontjai ennek a bulikban szegény hétvégének.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. november 18., 17:04
0 hozzászólás. 

Rövid pihenőre ment Golyó retro-bulija, így a csütörtöki éjszakázóknak be kell érniük egy kocsmázással, ám sokak kedvencében a G. Caféban egyelőre még zártkörű, átalakítós buli folyik DJ Kőművessel – ha minden jól megy, péntek estére végeznek a munkákkal és a vendégeket egy nagyban megújult kávézó várja.

Szasza

Pénteken azért akad dögivel ahova menni este/éjszaka, ott van mindjárt az idei utolsó, városi gólyabál. Ennek jó szokás szerint a főszervező UFF nagyterme ad otthont, a téma Las Vegas és a szerencsejátékok világa. A vetélkedőt természetesen buli követi ugyanitt, a hangulatgazda a Valami Team.

Szasza

Ezzel persze még nincs vége, a G. Pubban ugyanis házibuli lesz alternatív rock, nu metal és rock'n'roll zenével, a Park étteremben a szokásos Kusmó bulira kerül sor, a Jungle Clubban pedig ismét DJ Sümecz keveri a zenét a Hit Clubbing Session bulin.

Szasza

Eközben a Thunder Rock Clubban ret-rock bulit tartanak, a 60-70-80-as és 90-es évek legjobb előadóinak zenéivel, úgymint The Doors, The Beatles, Fleetwood Mac, Pink Floyd, Beach Boys, Moody Blues, The Kinks, Led Zepp, Steppenwolf, Stones, Status Quo, Smokie, Lynyrd Skynyrd, Nazareth, Jimi Hendrix és még sokan. Természetesen ezekhez a zenekarokhoz még társulnak a nagy magyar zenészek is (Bill, P.Box, P.Mobil, East, Karthágo, Hobo.B.B., Tűzkerék, Illés, Omega, Fonográf). Ha időutazásra vágysz akkor ott a helyed.

Szasza

Szombaton már nem csak bulival, de koncerttel is vár a Thunder, 22 órától koncert, vendég a brassói Arzenál zenekar, akiket az idén a Székelyföldi Rockmaratonon is látni lehetett, őket követik a Budapestről érkező Hardware, akik már másodjára lépnek fel a rockbarlangban. A zenekar az első jövetelük során videó klipet is forgatott a helyszínen, amit meg lehet tekinteni a zenekar oldalán a www.hardwaremusic.hu címen vagy pedig a club honlapján a www.rockclub.ro/videok alatt.

Szasza

Buli lesz a Mokkában is, a Jungle Clubban pedig ismét a hölgyekhez szólnak: bár a Ladies Nighton a férfiakat is szívesen várják, azért a szebbik nemen lesz hangsúly hiszen a szombati buliban különböző kedvezményekben, akciókban részesülnek a lányok. A szomszédos Park étteremben sem marad el a megszokott házibuli DJ Vasival, így bőven van miből választani a hétvége utolsó bulis napján is.

Szasza

A pénteken újra megnyíló G. Café szombaton ünnepli a felújítás végét egy hatalmas bulival, ahol a hangulatgazda Tóth Árpi lesz. Kezdési időpont 21 óra.

Múlt heti bulifotók: Valami buli, Jungle péntek, Jungle szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."