Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 49. hét

A blues zene rajongói két választási lehetőséget kapnak ezen a hétvégén, ám a rockerek és az egyéb stílusok kedvelői sem maradnak buli nélkül.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. december 10., 08:07
0 hozzászólás. 

Péntekre is jut koncert, méghozzá kettő, egy helyszínen. A Kossuth utcai Thunder Rock Clubban a Virrasztók nyitják az estét: ők tulajdonképpen egy koncept-zenekar, amely a magyar népzene alapjain, a dark-goth-industrial metal formanyelvén fogalmaz meg érzéseket, gondolatokat a halál témakörében. A koncepció a virrasztás néphagyományán alapszik.

Szasza

Őket követi a csíkszeredai Fading Circles, akik a metal és a progresszív rock stílusokat űzik, tavaly megjelent Soulburn című albumjukról minden bizonnyal hallhatunk néhány jól sikerült dalt.

Szasza

Persze akad még bőven lehetőség bulizni, a G. Pub-ban újabb partyt szervez a Valami team, ahol a breakbeattől az alternatív rockig mindenfélét hallhatunk. Aztán ott van a megszokott Kusmó buli a Park étteremben, valamint DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionje is a szomszédos Jungle Clubban. A G. Caféba Magyarországról érkezik az esti buli lemezlovasa, aki nem más, mint DJ Pozsi.

Szombat a blues napja. A Kalapos kávézóban 21 órától ismét fellép a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend: A klasszikus felállásúnak számító zenekar (három gitár, dob, ének) a '60-as, '70-es évek blues, beat es rock'n'roll nagy előadóinak szerzeményeiből állítja össze rendszerint feldolgozás-repertoárját. A koncertre a belépés természetesen díjtalan.

Szasza

A G. Pubban egy udvarhelyi zenekar koncertezik, méghozzá a The Bluzers, ráadásul ők is 21 órától, így ha blues koncertet akarunk hallgatni akkor mindenképp választanunk kell.

Szasza

A Mokkában egy újabb hajnalig tartó Tóth Árpi bulira kerül sor, a Park étteremben DJ Vasi házibulija nem marad el, ahogy a Jungle Clubban DJ Barneey Satur8 Nights bulija sem.

Szasza

Közben még egy koncertet választhatunk, a Thunder Rock Clubban ugyanis a The Moorders lép fel, akik egy Gary Moore tribute banda, ennek megfelelően elsősorban Gary Moore 80-as évekbeli zenéiből áll össze jelenlegi műsoruk, kevésbé a blues, mint inkább a hard-rock vonulatból.

Múlt heti bulifotók: Jungle péntek, Jungle szombat

címkék: buli bulikorkep blues

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."