Lyukasóra » Bulikörkép

Karácsonyi bulikörkép – 51. hét

Bár koncert nem lesz sok ezen a hétvégén, bulikból akad éppen elég, többek között ismét lesz Huli Buli és rockkarácsony a Thunderben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. december 23., 14:03
5 hozzászólás. 

Csütörtökön indul ismét a hétvége, visszatér udvarhelyre a Huli Buli, most ismét az Irish Pubban lesz az esemény, este 10 órától. A belépő 4.97 lej, akciós a Bloody Mary és a Tiger Juice koktél, a jó hangulat pedig garantált. Újdonság, hogy interneten is foglalhatunk asztalt, ezért ide kell kattintani.

Szintén csütörtöki program a Jungle Clubban Golyó retro bulija, ahol igazi videó diszkóban lehet része a tömegnek. A Thunder Rock Club is megkezdi hétvégi programját, 19 órától videó audíció lesz a rockbarlangban, ahol a „Nagy Négyes", vagyis a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax közös szófiai koncertjét lehet megnézni.

Pénteken jórészt a „klasszikusokból" lehet válogatni: a Park étteremben Kusmó várja a vendégeket, a Jungle Clubban pedig DJ Sümecz felel a zenéért. A Thunderben ismét videó audíció esedékes, most a The Poodles egyik koncertje van terítéken 20 órától, majd ezt 22 órai kezdéssel hard rock és heavy metal est követi. Szintén rockrajongóknak ajánlott a G. Pub házibulija, ahol a rockzene javából válogat a lemezlovas.

Szasza

A Szlengben az elektronikus zenéé a főszerep a péntek esti electro natal bulin, főként progresszív house zene fogja uralni a hallójáratokat a hajnalig tartó tivornyán.

Szasza

Szombat lesz ismét a legsűrűbb nap. A Jungle Clubban DJ Barneey a rezidens egy újabb Satur8 Nights bulin, a Park étteremben pedig DJ Vasi tart házibulit. A G. Pubban megint a Valami team felel a hangulatért egy karácsonyi házibulin, a Mokkában pedig szülinapi bulit tartanak Tóth Árpi vezényletével.

Szasza

Rock-karácsony van a Thunder Rock Clubban: a szombati programon egy Kalapács koncert vetítése szerepel 20 órától, ezután pedig MagyaRock bulin lehet rázni 22 órától egészen hajnalig. Lesznek nyeremények is, többek között CD-csomagok, egy gitár, valamint egy belépő a 2011-es Metalfestre.

Szasza

Egészen vasárnapig ünnepli a karácsonyt a TRC, ráadásul a hétvége utolsó napján nem kevesebb, mint három koncertet terveztek be: a fő zenekar a magyarországi Tűzmadár lesz. Előtte a szintén magyarországi Twister, illetve az udvarhelyi Shadows koncertezik. A Shadows több mint tíz éve aktív zenekar, minden udvarhelyi rockkedvelő ismeri a csapatot, a Twister egy magyarországi metálbanda. A modern heavy-t játszó Tűzmadár zenekar több mint tíz éve alakult, a magyar metálzene fősodrában nyomul a sikerek felé. A kétnapos rockünnep remélhetőleg méltó megkoronázása lesz a rockklub idei sikeres koncertjeinek és tevékenységének.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Tea Pub péntek, Elit Pub szombat



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Tamas
2010-12-23 15:30:01
c
Mult heti bulifotok?
avatar
szasza
2010-12-23 16:18:56
re: c
Időközben felkerültek, lehet nézelődni :)

avatar
Tamas
Mult heti bulifotok?
avatar
batyo
2010-12-23 19:34:07
más
Más-buli nem lesz? :(
avatar
levi_best
2010-12-23 22:20:08
S a szombati jungel fotok hol is vannak ????? Erre varunk valaszt ! kosz
avatar
kszl
2010-12-25 13:12:28
Akkor en a Thunder Rock Clubban bulizok....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."