Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 1. hét FRISSÍTVE

Két koncerttel kecsegtet 2011 első hétvégéje, a Jungle Club pedig hatalmas évkezdő bulit ígér – már csütörtökön este.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. január 06., 13:57
0 hozzászólás. 

Nem mindennapi partyra készülnek a Jungle Clubban csütörtökön éjszaka: a hatalmas szilveszteri buli után egy újabb nagy dobás van tervben, ezúttal a retro zenére koncentrálva. A keverőpult mögött természetesen Golyó áll majd, aki gondoskodik róla, hogy az elmúlt 30 év legütősebb slágereire lehessen tombolni hajnalig. A jó hangulathoz egy további adalékot biztosítanak a szervezők, ugyanis az első száz vendég között 10 üveg pezsgőt sorsolnak ki, így ha esetleg szilveszterkor nem jött össze a locsolás, akkor be lehet most pótolni.

Szasza

Pénteken nagyobb a felhozatal, de különlegességet nem tartogat ez a nap: a Jungle Clubban az elektronikus zene rajongói számára is megkezdődik az év, DJ Sümecz felel a buli zenei repertoárjáért, míg a Park étteremben megtudhatjuk, hogy milyen a 2011-es Kusmó buli. Ha nem jön be egyik stílus sem, akkor még mindig lemehetünk a Kossuth utcai Thunder Rock Clubba, ahol ret-rock bulival várják a vendégeket.

Szombaton esedékes a hétvége két koncertje, amiknek a Kalapos Kávézó  és a G. Café ad otthont.

A Kalaposban Kátai Judit énekes és Orbán Ferenc dalszerző-gitáros-hegedűs szólóestjére 2011. január 8-án, szombaton 21 órátó kerül sor. Az említett zenészek számtalan formáció tagjai és számos műfajban játszanak, illetve mozognak otthonosan, a legismertebb mindközül talán a Nemez Band. Az év elején egy feldolgozásokból álló önálló estet állítottak össze, amelyet egy mini-turné keretében, több székelyföldi városban is előadnak. Repertoárjukba olyan neves nagyok dalait foglaltak bele, mint Tracy Chapman, vagy Bob Marley.

A másik első heti koncert a G. Caféban lesz, ahol a Plan B jazz zenekar, azaz Bodnár Róbert (ének), Kovács László (szaxofon), Puja Barna (trombita), Hadnagy Attila (basszus/bőgő), Orosz-Pál József (zongora) és Bálint Attila (dob) felelősek a jó hangulatért. Az érdeklődőket szombaton 21 órától várják a Szentimre utcai kávézóban.

Bedohazi

Ha a koncertek után bulizni támadna kedvünk, akkor négy hely közül lehet választani: a Park étteremben például DJ Vasi tart házibuli-jellegű zenés-táncos estet, ahol a retrotól a mai slágerekig som minden belefér, ami jó hangulatot tud teremteni. Közben a Jungle Clubban DJ Barneey keveri a lemezeket egy újabb Satur8 Nights bulin a partyhuligánok legnagyobb örömére, a Thunder Rock Clubot pedig a fémzene kedvelői vehetik birtokukba egy újabb rockesten.

Szasza

Aztán ott van még a Mokka is, hol ezen a hétvégén szintén elindul a buliszeszon, így a hely kedvelői ide is betérhetnek.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."