Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 7. hét

A koncertek hétvégéje a mostani: világsztárt köszönthetünk a Thunder Rock Clubban, a Kalaposban a blues zene kedvelőit várják, a Jungle Clubban pedig egy diákzenekar lép fel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. február 17., 14:02
0 hozzászólás. 

Senkinek sem lehet panasza a hétvégi bulikkal és koncertekkel kapcsolatosan, ugyanis mindkettőből akad bőven. Elsőként a szokásos – és egyetlen – csütörtöki bulinak lehet nekivágni, vagyis a Park étterembe nézhetünk be, ahol Golyó egy újabb retro bulival örvendezteti meg a stílus kedvelőit.

Szasza

Pénteken egy sokak által várt eseményre kerül sor, a Kossuth utcai Thunder Rock Clubba érkezik ugyanis Tim „Ripper" Owens, a Judas Priestben és Iced Earthben is megfordult metálénekes. A világhírű énekes pénteken, február 18-án este koncertezik, előtte a csíkszeredai Fading Circles és a magyarországi Tirana Rockers lép fel.

Szasza

A Jungle Clubban skót bulit szerveznek DJ Sümecz zenei vezényletével, ahol az első vendégnek welcome drinket – azaz sziapiát – kínálnak, valamint egy óriási whiskey-akcióból is kivehetjük a részünket a 10 lejes, lefogyasztható beugró ellenében. Közben a szomszédos Park étteremben sem marad el a megszokott Kusmó buli, így a házibuli-hangulatú rendezvény kedvelői is vigadhatnak.

Szasza

A G. Café is partyt szervez péntek estére, a DJ Tóth Árpi lesz, aki főként az afro, beat, soul, jazz és funk zene legjavából válogat a táncolni vágyó közönségnek. Aki nem lusta és kimozdulna a városból, az akár a Szejkefürdőt is célba veheti, ahol az Udvarhelyi Fiatal Fórumosok szerveznek Maszkabulit – a jelmez viselete kötelező.

Szasza

Szombaton négy koncert lesz három helyszínen: a blues rajongóinak kedvez ismét a Kalapos Kávézó, itt újból fellép a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend 21 órától. A '60-as, '70-es évek nagy blues-rock legendáinak dalaiból összeállított feldolgozás-repertoárjukat klasszikusnak számító (három gitár, dob, ének) felállásban adják elő. A koncertre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak.

Szasza

Lassan újraindulnak a rendezvénye az alsó G-ben, vagyis a G Music Pubban is, ezen a hétvégén ret-rock bulira lehet számítani, ahol Szász Csaba keveri a zenét.

Szasza

A Thunder Rock Club ismét duplázik: elsőként a magyarországi Diktátor zenekar lép fel, ők 1986-óta léteznek. Sajátos stílusuk a hard rock és a klasszikus heavy metal keveréke, illetve punk-os és népzenei elemek is fellelhetőek zenéjükben. Őket a marosvásárhelyi Guillotine követi – ők főként heavy metalt játszanak, némi hard rock és thrash metal beütéssel.

Szasza

A Jungle Clubban ismét a hölgyeknek kedvez a szombat este – egy újabb Ladies' Nightot szerveznek, így a lányoknak ingyenes a belépő, valamint 22 és 24 óra között ingyen koktélokat is kapnak.

Szasza

A Park étteremben lesz a negyedik koncert, méghozzá az Ifisztárról megismert Face Today zenekar teszi tiszteletét 21 órától. Koncertjüket 23 órától Valami buli követi.

Szasza

Koncerttel most nem, de egy újabb bulival a Mokka Kávéház is jelentkezik, így igazán bő a választék erre a hétvégére szórakozási lehetőségekből.

Múlt heti bulifotók: Valami Buli - UFF péntek, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."