Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 35. hét

Vége a nyárnak – ez érződik a hétvégi party-felhozatalon is, de megeshet, hogy az őszre gyúrnak a hangulatfelelősök. A jól bejáratott bulik azért nem maradnak el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. szeptember 01., 18:49
0 hozzászólás. 

A Jungle Club hagyományt teremtene, ezért már másodjára szervez bulit csütörtökre. A mai ajánlat 1998-tól 2005-ig időszak zenei egyvelege, amit nem is egy, hanem három DJ - Barneey, Matrix és Sunkissed - tolmácsolásában hallhat a clubközönség.

BulikorkepPénteken ugyancsak a Jungle Clubba várják a partyarcokat, ezúttal DJ Sümecz Nyárvégi hepajára (End of summer party), ahol ital- és koktél-meglepetések hevítik a tetőfokára a hangulatot. A Jungle másik részében, az étteremben a megszokott Kusmó buliban lehet ropni hajnalig, illetve a G Music Pub Tóth Árpit hívta a pincekocsmába, így ott reggae-balkan zene szól majd.

BulikorkepBoldog Órákban lesz részük azoknak, akik szombaton a Jungle Clubbot választják kikapcsolódni, erre az önfeledt szórakozásra a szervezők is rásegítenek: a whiskey és a jager (4 cl) csupán öt lejbe kerül, a Happy Hour 23 és 24 óra között lesz, persze amíg a készlet tart. A talpalávalót - vagy inkább az ehhez szükséges zenét - DJ Barneey szolgáltatja. A Park Étteremben újdonsággal állnak a bulizók elé, pontosabban DJ Levi (akit a Retro Pub és Elekes Kávézó buliiból ismerhettek) egy oldschool-retro párosítással készül. Nem sokkal messzebb a G Music Pubban Valami Bulira lehet rázni és nem csak.Bulikorkep



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."