Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép - koncertek krémje

Koncertből csak minőségi jut erre a hétvégére: Magyarország legjobb rockhangja, egy bukaresti dzsesszzenekar, ír rockzene és temetős metál van terítéken.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Koncertek krémje
Koncertek krémje
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. november 17., 18:00
0 hozzászólás. 

Ha magyar rockzenéről beszélünk, a legnagyobbak között mindenképp meg kell említeni Rudán Joe nevét. Pénteken nemcsak említhetjük, de hallhatjuk is Magyarország legjobb rocktorkát: pénteken a G Music Pubban 21 órától lép fel a Pokolgép és a P. Mobil egykori énekese a Cold Taste zenekar társaságában.

buliplakatok_nov17

A bulizni vágyók a Park étterem és a Jungle Club közül választhatnak: előbbi helyszínen Kusmó buli várja a tömeget, míg a klubban DJ Sümecz pörgeti a lemezeket.

Zárul az idei gólyabálos szezon: az UFF önkéntes diákjai a világot adják a végzősök kezébe, hiszen a városi gólyabálon a világuralomért folyik a harc. Központban a földrajzi tudás, a humor és a jókedv. Kezdés 19 órakor az UFF nagytermében, a vetélkedőt DJ Matrix bulija követi.

buliplakatok_nov17

Szombaton ír kocsmává vedlik a G. Café: a sepsiszentgyörgyi Selfish Murphy lendületes, pörgős ír shamrock&roll-t játszik 21 órától. A változatos, sokszínű hangzást Vizi Balázs (ének, elektromos gitár), Ráduly Csaba (ének, akusztikus gitár, harmonika), Pusztai Lehel (fuvola, furulya), Borbáth-Szőcs István (hegedű), Martinka János (basszusgitár) és Erőss Lehel (dob) garantálja.

buliplakatok_nov17

A Kalapos kávézóban is megcsillant egy újabb koncertidény kezdetének reménye. Most egy bukaresti blueszenekart hívtak el fellépni, ők a Trenul de noapte. Asztalt a 0745-895538 telefonszámon lehet foglalni. Kezdési időpont 21 óra.

buliplakatok_nov17

A Thunder Rock Club egy többször látott vendéget hívott szombat estére. A Virrasztók halotti virrasztásokra jellemző zenét játszanak: ősi dallamokat és archaikus szövegeket vegyítenek mai mondatokkal és zenei elemekkel. A mostani ingyenes koncertjükön idén megjelent Memento Mori albumjukat mutatják be.

buliplakatok_nov17

A szokásos bulik továbbra is tartják magukat: a G Music Pubban most a Valami Team fokozza a hangulatot Electrolyt Party című bulijukon, ahol a breakbeattől az old school hip-hopig mindenféle stílusba belekóstolhatunk.

A Park étterembe DJ Levi a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb slágereit hozza el, míg a Jungle Clubban a rezidens helyett most DJ Matrix tartja a frontot.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."