Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – kis karácsony, rockkarácsony

Ünnepi hangulattal vár minden szórakozóhely ezen a hétvégén: egymást érik a karácsonyi bulik, ahol nemcsak zene, de ajándékok is várják a bulizókat. Hétfőn pedig velünk karaokézhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Kis karácsony, rockkarácsony
Kis karácsony, rockkarácsony
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. december 22., 17:15
0 hozzászólás. 

A változatosság kedvéért a karácsonyi héten már csütörtökön beindul a nagyüzem kedvenc szórakozóhelyeinken. A Thunder Rock Club már hagyományos módon elhozza a metál angyalkát Udvarhelyre: a Rockkarácsony első napján a tribute bandáké a főszerep, így a Guns'n'Roses, a Kiss és a Twisted Sister legjobbjait a Rocket Queen, a Kiss World Tribute Band és a Twisted Sister Tribute Band tolmácsolja. Kapunyitás 19 órakor, kezdés kilenckor és persze most sem marad el a halom nyeremény, többek között két gitárt is kisorsolnak.

buliplakatok_Dec22

Ha a kemény hangzások helyett inkább valami egyébre vágyunk, akkor megfelelő lehet a Park étterem, ahol Golyó tart retro bulit, míg a Jungle Clubban DJ Littasi vezényeli a Vodka-Narancs partyt.

Pénteken még bővebb a kínálat: a Park Étteremben rutinszerűen érkezik Kusmó, a Jungle Clubban pedig Red & White Christmas Before néven fut az elő-karácsonyi buli, ahol most épp DJ Sümecz a soros hangulatfelelős.

buliplakatok_Dec22

Szintén pénteki program a Rockkarácsony második felvonása: a Kossuth utca 20 alatt található rockbarlang továbbra is nyomul a tribute vonalon, a Masterpiece-től a Metallica legjobbjait hallhatjuk, de fellép még a Voices of Silence is.

A Face Music Pub (egykori Tea Pub) és az UFF nagyterme ad helyet a Monyó Project lemezbemutató koncertjének, ahol 21 órától nemcsak meghallgathatjuk a legújabb szerzeményeket, de haza is vihetjük, ugyanis minden fizető vendég ajándékba kapja a Sex & Drugs & Cold Rock albumot.

A hét utolsó munkanapján Messino felel majd a hangulatért a G Music Pub buliján, ennek neve Wobbleland! free Party - Valami Buli. Breakbeat, drum&bass, electronical dubstep és oldschool hip-hop jelentik a talpalávalót.

buliplakatok_Dec22

Szombaton a Mokka Kávéház is beszáll a bulizó tömegekért folytatott harcba, ugyanis ekkor tartják ünnepi Tóth Árpi bulijukat, ahol szokás szerint a reggaetől a balkáni zenéig sok minden belefér.

buliplakatok_Dec22

Nem lép ki a karácsonyi hangulatból a Jungle Club sem, ahol most már igazán karácsonyi bulit nyomatnak Christmas Party címen: a keverőpult mögött DJ Barneey – BRNY, plusz számíthatunk italakciókra és welcome drinkre is. A szomszédos Park étteremben a buli neve ugyanaz, csak a stílus más: DJ Levi a retró legjavát keveri be a fülekbe.

buliplakatok_Dec22

A G Music Pub éjféltől indítja Full Option Christmas Night-ra keresztelt idei karácsonyi buliját, melyen dubstepre, minimalra, technora, progresszív és alternatív zenékre lehet angyalkodni.

buliplakatok_Dec22

Egy nappal kitolja a hétvégét a Jungle Club, ugyanis vasárnap még ráhúznak egyet a karácsonyra egy Christmas After Partyn.

Ugyanígy járnak el a G Music Pubban is, sőt a következő napra is gondoltak, de erről egy kicsit lennebb. Night Out Partyba várják azokat, akik 25-én is kikapcsolódnának.

buliplakatok_Dec22

A hétfői bulit indíthatod akár velünk is, hiszen ismét üzemel a karaoke masina és most már csak a te hangodra éhes. Az uh.ro Nagy Karaoke Partyjával a G Music Pubban találkozhatsz ismét.

buliplakatok_Dec22

A Park Étterem bulihengere jövő hét elején sem áll le: hétfőn megtartják az év utolsó Kusmó buliját, majd kedden Golyó a DJ egy retro bulin, szerdán pedig szintén a retro zene van fókuszban, ezúttal DJ Levi vezénylete mellett.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."