Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – a másnap előtt

Az igazi koncertdömping még odébb van, de azért egy kis ízelítőt kapunk élőzenéből is, plusz nem maradnak el a bulik sem.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

jungle-04
A másnap előtt
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. január 19., 16:14
0 hozzászólás. 

Már megint csütörtökön indul a móka, ezúttal két helyszínen: a Park étteremben Golyó retro bulit hoz össze, míg a G Music Pubban újítanak a programon és gitárestet szerveznek, ahol Szigyi pengeti a húrokat.

buliplakatok_jan19

Péntekre a Thunder Rock Club is bulit szervez, ők a retro rockzene vonalán indulnak el, míg a Park étteremben ismét a Kusmó bulié a helyszín.

buliplakatok_jan19

Fényes Caffé & Pub is rendszeresíti a bulikat, ezúttal Hangover címmel rendezik, a témája a nagysikerű Másnaposok film. A zenét DJ Vasi biztosítja, 22 és 24 óra között a vodka-narancsot akciósan, 5 lejért mérik.

buliplakatok_jan19

A Jungle Clubban a vakációs hangulatot idézik a High School Fresh Start bulin, ahol a házigazda DJ Sümecz lesz. A G Music Pub szokásos péntek esti programját tartja, vagyis Geréb Robi vigyáz a hangulatra a Night Out Partyn.

buliplakatok_jan19

Szombaton a rockereknek irány a Thunder Rock Club, ahol Dobai vigyáz, hogy eléggé zúzós legyen a muzsika. A G Music Pubban gyökeresen ellentétes irányzatot képvisel az éjszaka, a Valami Team Electro Ghetto Night buliján az elektronikus zenéé a főszerep.

buliplakatok_jan19

A G. Caféba egy népszerű, de rég nem látott vendég érkezik: Tóth Kati énekel, zongorán kíséri György Imola, kezdési időpont 21 óra.

A Jungle Club Park étterem páros a megszokottat hozza, vagyis a klubban DJ Barneey – BRNY lesz az ügyeletes hangulatkeltő, míg az étteremben DJ Vasié és a retro muzsikáé a főszerep.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."