Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – kinyílik Pandóra szelencéje

Magyar rocklegendát üdvözölhetünk a városban, de nemzeti rock buliból és hip-hopból is bőven kijut március közepén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Kinyílik Pandóra szelencéje
Kinyílik Pandóra szelencéje
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 15., 18:00
3 hozzászólás. 

A nemzeti ünnep alkalmából kissé módosította csütörtök esti programját a G Music Pub, ahol a szokásos rockest helyett a nemzeti rockzenéé lesz a főszerep. A hangulatot DJ Ketta gerjeszti.

buliplakatok_marc15

Pénteken a klasszikus Kusmó bulinak ad helyet a Park étterem, a tőszomszéd Jungle Clubban pedig az elektronikus zene legnagyobb slágereiből válogat DJ Sümecz.

buliplakatok_marc15

Igazi legenda érkezik a Thunder Rock Clubba március 16-án: a Pandora's Box, vagy egyszerűen csak P. Box 1980-ban alakult, majd hosszabb szünet után 2008-ban folytatta zenei pályafutását. Az egyik legnagyobb jelentőségű magyar hard rock zenekarnak egykoron Vikidál Gyula, Cserháti István és Bencsik Sándor is tagja volt, a mostani zenészek (Radovics László – ének, Móré Imre – gitár, Szekeres Zoltán – gitár, Szabó Péter – orgona, Bazsó József – dobok, Sáfár József – basszusgitár) ezt a hagyatékot viszik tovább és játszanak olyan dalokat, mint az Ómen, a Soha nem elég, vagy a Zöld a bíbor és a fekete. A rockbarlangban péntek este a székelyudvarhelyi Shadows zenekar is koncertezik.

buliplakatok_marc15

A G Music Pub is várva vár mindenkit pénteken, ekkor egy újabb Night Out bulira kerül sor Geréb Robi zenei felügyelete mellett.

buliplakatok_marc15

A hip-hop, az RnB, a dubstep és a reggae lesz a főszereplő a Face Tea Houseban, ahol Friday Sound Clash 2 címmel szerveznek bulit. A zenei felhozatalba a közönség is beleszólhat, ehhez mindössze a rendezvény Facebook oldalára kell ellátogatni.

buliplakatok_marc15

A retro szerelmeseit szólítja meg a Septimia Bowling & Bar: DJ Dolga felügyelete mellett rendezik a Retro Fever bulit, ahol 21 óra és éjfél között italakciókkal is várják a vendégeket.

buliplakatok_marc15

Szombaton DJ Barneey-BRNY veszi át a Jungle Club hangulatfelelősének szerepét, aki 22 óra és éjfél között italakcióval is vár a Jägerbomba bulin.

buliplakatok_marc15

Ismét forró latinos hangulat költözik a Park étterembe: fél kilenckor táncoktatással kezdődik az este, majd ezt követően élesben is kipróbálhatjuk tehetségünket a 22 órakor rajtoló salsa bulin. Ezen egészen éjjeli egy óráig rophatjuk, majd hajnalig tartó retró buli következik DJ Levivel.

buliplakatok_marc15

A Thunder Rock Club szombatra tartogatta a piros-fehér-zöld érzelmeket, ekkor ugyanis a Historica nemzeti rockzenekar lép fel. A magyar történelmi témákat feldolgozó együttes 10 éve az úton című jubileumi turnéja keretén belül érkezik a Kossuth utca 20-ba.

buliplakatok_marc15

A G Music Pub is tartogat valamit szombat estére, méghozzá szó szerint. A Valami Team Rock Tonight bulit szervez, ahol az alternativ rock, a nu metal, a hip-hop, az RnB és az old school stílusok képezik a zenei felhozatal alapját.

buliplakatok_marc15

Az ellentétek bűvöletében szervez összeröffenést a Renaissance Lounge & Restaurant, ahol Fire & Ice bulit tart Levi's DeeJay, óriási italakciókkal, a Yacht Club Whisky és a Kermanoff Vodka támogatásával.

buliplakatok_marc15

A G Music Pub is koncerttel jelentkezik szombat este, most a Cover'n cover lép fel: Kátai Judit (ének, shaker), Orbán Ferenc (gitár, ének) és Ferencz Áron (ütőhangszerek) fellépése 21 órától kezdődik.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
esz.
2012-03-17 17:50:55
Mindennek, amit itt felsorolnak, mi köze Pandóra szelencéjéhez? Nem hiszem, hogy ezek az együttesek a pusztulást, a betegségeket és a halált hoznák a városba. Márpedig Pandóra szelencéje éppen ezeket tartalmazta.
avatar
mondandO
2012-03-17 22:54:07
Ha hallgattál volna... P. Box = Pandora's Box. Magyarul Pandora szelencéje. Más valami? ...
avatar
esz.
2012-03-18 21:53:14
Más semmi, mivel épp ezt akartam tudni. Ha hallgattam volna, nem kérdezhettem volna. Azért így is köszönöm.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."