Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – belefulladunk a bulikba

A húsvéti hétvégére (és azon túl) szinte soha nem látott mennyiségű bulit és koncertet sikerült leszervezni. Irány a város!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Belefulladunk a bulikba
Belefulladunk a bulikba
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. április 05., 18:23
0 hozzászólás. 

Inverz hétvégét tartanak a kedvenc szórakozóhelyeink, vagyis nem csütörtökön kezdenek, de cserébe hétfőig minden napra ígérnek valami jót. Pénteken rögtön egy klasszikussá váló Night Out Partyval kezdi meg a bulik végeláthatatlan sorát a G Music Pub.

buliplakatok_2012/apr05

A Thunder Rock Clubban lesz a húsvéti maraton első koncertje, ekkor a Scharbock koncertezik. Ők egyenesen Németországból érkeznek a rockkocsmába és modern death/hardcore metallal tombolnak: 22 óráig ingyen, utána 10 lejért lehet bejutni.

buliplakatok_2012/apr05

A Jungle Clubban Traffic Light Party van terítéken, ami nem azt jelenti, hogy villanyrendőrök felügyelnek, hanem karszalagos bulira számíthatunk. A piros annyit tesz „A locsolódat akarom", a sárga pedig azt mondja viselője helyett, hogy „Nyuszi vagyok, lépj előbb te!". A zöld talán inkább fiúknak szól, hiszen azt jelenti „Legyen rúzsos a tojásom...". Hangulatfelelős DJ Sümecz.

buliplakatok_2012/apr05

A Mokkában egész hétvégén buliról szól az éjszaka, péntekre Geréb Robit hívták be, mint ügyeletes DJ-t, aki, az egyszerűség kedvéért, Mokka buli címen táncoltatja a népet. A Park étteremben továbbra is kitart a klasszikus, vagyis Kusmó buli koronázza az estét.

buliplakatok_2012/apr05

A Septimia Bowling & Bar is kihasználja a húsvéti ünnepkört, itt a De La Funk zenekar és Tóth Kati koncerteznek. Ezt néhány italakcióval dobják fel, ami minden bizonnyal a hangulat oldásába is besegít.

buliplakatok_2012/apr05

Szombaton igazán bekeményít a Thunder Rock Club, ugyanis egy estére három zenekart is hívtak. Az itSELF Brazíliából hoz autentikus death metalt, majd jön a Went és a Zord, akik klasszikus heavy metallal nyomulnak. Ráhangolódásként olvasd el a zenekar gitárosával, Perényi Dénessel készült interjúnkat.

buliplakatok_2012/apr05

A G Music Pubban továbbra is tombol a húsvéti láz, a szombati buli témáját a nyulak adják meg: When the rabbits gone crazy! címmel kezdődik az őrület. A hangulatért DJ Dolga felel, na meg a Jagerbomba, amit akciósan, 4 lejért mérnek.

buliplakatok_2012/apr05

Természetesen a Jungle Club is hasonló tematikát választott, ők egyszerűen csak Húsvéti partynak keresztelték el a bulijukat. DJ Barneey-BRNY keveri a zenét, és, ha nyúlnak, vagy tojásnak öltözöl, esetleg rózsaszín ruha van rajtad, megnyerheted az 50 lejes, a helyszínen lefogyasztható ajándékutalványok egyikét.

buliplakatok_2012/apr05

A Mokkában az egyik igazi székelyudvarhelyi élő legenda, az Orpheusz zenekar ad koncertet, méghozzá nem is akármilyet. És, hogy ne menjünk haza utána, rendhagyó módon Kusmó bulira is sor kerül a Szentimre utcai kávézóban.

buliplakatok_2012/apr05

A Face Tea House-ban az egykori Tea Pubos rap-rock bulik emlékét idézik meg Let's Remember címmel. A név önmagáért beszél, a két stílus legjavából kapunk a fülünkbe, ha ezt a helyet választanánk szombat estére.

buliplakatok_2012/apr05

A G. Café-ban igaz nem kimondottan koncertet szerveznek, de a Költészet-napi felolvasás nem mehet zene nélkül, ezért az este folyamán fellép a Monyo Project zenekar. Kezdés 19 órakor.

Az Elit Bár is bulit szervez szombat estére, most a Valami Team lesz az ügyeletes hangulatkeltő. A Pimpin' Party-n a rapzene különböző stílusai viszik a pálmát, hallhatunk hip-hopot, RnB-t és old school muszikát is.

buliplakatok_2012/apr05

Hogy a kétnapos dömping folytatásának szánjuk-e, vagy csak vasárnap kezdődik számunka a hétvége, az teljesen mindegy, de semmiképp ne hagyjuk ki a Koala Jazz Band koncertjét. A diákzenekarként indult együttes egyetlen koncert erejéig áll újra össze: a Kalapos Kávézóban 21 órától hallgathatjuk Kovács László (szaxofon), Puja Barna (trombita), Enyed Károly (zongora), Tankó Zsolt (bőgő) és Biró Endre (dob) muzsikáját.

buliplakatok_2012/apr05

A Jungle Clubban a hölgyek a vasárnapi éjszaka kedvezményezettjei, ugyanis a Locsoló party before nevű bulin a szokásos italakciók és welcome drinkek mellett egy fiú táncos, avagy animátor is a hangulat fokozásán fáradozik. Eközben a Mokka Kávézóban a balkáni hangzások udvarhelyi helytartója, Tóth Árpi áll a keverőpult mögött.

buliplakatok_2012/apr05

Ha marad valakiben egy kis szufla a hétvége és a locsolás után, ajánljuk figyelmébe a hétfő éjszakát, azon belül három bulit. A G Music Pubban a Príma Rádiós Csiszka a zenei ügyeletes, a pub aktuális összeröffenésén, vagyis a Locsoló bulin.

buliplakatok_2012/apr05

A Jungle Clubba Magyarországról hívtak DJ-t hétfőre, pontosabban DJ Black Diamond teszi tiszteletét. A Nyuszi Partyn a bemelegítést Littasi, Thomas és Sümecz végzik, mindezt csupán 10 lejes beugró fejében.

buliplakatok_2012/apr05

Aztán a Park étterem sem utolsó választás, főleg ha a régebbi zenékre pörgünk be: a Húsvéti Retro bulin Golyó hozza el az utóbbi 30 év legnagyobb és legütősebb slágereit.

buliplakatok_2012/apr05



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."