Lyukasóra » Katedra

Véget ért, de jövőre is lesz Heted7Suli

A csapatok, a zsűri és a szervezők találkozójával, illetve eredményhirdetéssel és kiértékelővel ért véget a vetélkedő.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
polgarvedelmigyakorlatLorinczCsabaPH

Asztal alatt, mintha baj lenne, de nincsen

Szirénáztak, jött a tűzoltóautó és a sok egyenruhás...
Dósa Zoltán, fotó: Pál Edit Éva

Rendszeresen becsapjuk magunkat

Nincs nekem semmi bajom, csak egy kis agydaganat. De...
A szerző fotója.

Az ördögűzés, mint szakma

Tudtad, hogy a Vatikánnak hivatalos ördögűzője van?...

heted7suli csapatok
Együtt a három nyerő. Fotó: UFF
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. december 05., 17:59
0 hozzászólás. 

Hét izgalmas hét és próba után december 4-én este finisbe ért az Udvarhelyi Fiatal Fórum középiskolásoknak meghirdetett vetélkedője, a Heted7Suli.

Az eredményhirdetést aznap tartották meg, a csapatok, a szervezők és a zsűri tagjai először találkoztak. A vacsorával egybekötött beszélgetésen mindenki elmondhatta a vetélkedővel kapcsolatos véleményét, megoszthatta tapasztalatait.

A második kiadáson négy csapat rajtolt, de a hét próbát csupán három, a Baczkamadarasi Kiss Gergely Református Kollégiumot képviselő GrefiTI, a Benedek Elek Líceum csapata, az Életrevalók és a Tamási Áron Gimnáziumból a 7UP. A gimisek másik csapata, a Gimischön menet közben, pontosabban a harmadik próba után letette a lantot, az eredményhirdetésen sem jelentek meg. Értelemszerűen ők gyűjtötték össze a legkevesebb pontszámot, így ők lettek a negyedikek.

A legtöbb pontot, 289,5-öt a refisek kapták, a GrefiTI nyerte az első díjat, egy kirándulást a Madarasi Hargitára. Második lett 282 ponttal az Életrevalók, harmadik helyen, 259,5 ponttal, a 7UP végzett, jutalmuk könyv- és Mikulás csomag volt.

A pedás Életrevalók második helyen végeztek. Fotó:UFF

A helyezésektől eltekintve mindenki nyertese volt a vetélkedőnek. A zsűritől enyhe fejmosást kaptak a csapatok a katasztrofális helyesírásért, dicséretet a technikai ismeretekért és biztatást arra, hogy a sikeres, az egész iskola közösségét megmozgató villámcsődületeknek legyen folytatása. A gimisek helyben megígérték: pár hónapon belül egy ölelkezős flashmobot szerveznek a Patkóban.

A Heted7Suli harmadik kiadása jövőben lesz, a szervezők nevében Vass Orsolya elnök abban reménykedik, hogy a jelentkező csapatok száma eléri a bűvös hetest.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."