Lyukasóra » Pályázatok

Rajzolj szépet, megtömjük a táskád!

Sőt, előbb táskát is adunk. Az uh.ro rajzpályázatot hirdet kezdő kisiskolásoknak. Küldd be az élményed és nyerj sok szép tanszert.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Kislányok iskolatáskával
Elő a színes ceruzával és a legszebb emlékekkel!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 06., 08:20
0 hozzászólás. 

Igaz, hogy a kormányatyák és –anyák voltak olyan kedvesek, hogy egy héttel kitolták az iskolakezdést, de a táska és a tanszerek beszerzése így sem maradhat el. A táska nem árt, ha szép, színes, és a füzeten kívül teszünk bele gyurmát meg rajztömböt is.

Mivel ez nem olcsó mulatság, arra kérjük a felkészítő, vagy első osztályba készülő lurkókat, utolsó vakációs kikapcsolódásként rajzolják le idei kedvenc nyári élményüket, küldjék el nekünk, a legszebbet pedig egy, 350 lej értékű, tanfelszereléssel megpakolt iskolatáskával díjazzuk.

Jelentkezni bármilyen, nem elektronikus technikával (vízfesték, tempera, grafitceruza, színes ceruza, kréta, zsírkréta, stb.), készült, az idei nyári vakáció kedvenc emlékét megörökítő rajzzal lehet. A rajzokat beküldhetik vagy személyesen is leadhatják az uh.ro szerkesztőségében, Székelyudvarhelyen a Gábor Áron utca 18 szám alatt, vagy scannelve, emailben is elküldhetik Rajzpályázat tárggyal a szerkesztoseg@uh.ro címre legkésőbb szeptember 11-én, kedden 23 óra 59 percig.

A papíron érkező rajzokat digitalizáljuk, majd az elektronikusan beküldöttekkel együtt szeptember 12-én 13 órakor közzétesszük az uh.ro Facebook oldalán. A rajzokat a közönség a like gomb szapora bökdösésével értékeli, a szeptember 14-én 16 óráig legtöbb like-ot begyűjtő rajz készítője pedig örülhet a felszerelt táskának.

Szerkesztőségünk némi szépérzéket összekapargatva maga is kiválasztja kedvenc rajzát, ennek készítője különdíjként 150 lej értékű tanszercsomagot kap.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."