Lyukasóra » Pályázatok

I. Székelyföldi Fotó Biennálé – még lehet pályázni

Az első alkalommal meghirdetett fotópályázatra még egy hónapig lehet benevezni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

fotos
fotos
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. március 22., 15:56
0 hozzászólás. 

A premier értékű fotópályázat célja a székelyföldi értékek fotókon való megörökítése.  Ötletgazdája a sepsiszentgyörgyi Camera Club Siculorum Fotóklub elnöke. Kovács László Attila, akinek kezdeményezését nem csak az általa vezetett klub, de Kovászna és Hargita Megye Tanácsa, a Kovászna Megyei Művelődési Központ és Hargita Megyei Kulturális Központ is felkarolta, védnökséget pedig a Romániai Fotóművészek Szövetsége és a Magyar Fotóművészek Világszövetsége vállalta.

A fotópályázat minden korosztály, illetve az amatőr és profi fényképészek számára egyaránt nyitott számára nyitott. Pályázni három, Székelyföld értékei, fekete-fehér fotó, színes fotó kategóriában lehet.

Kategóriánként maximum 4 felvétellel lehet nevezni, a képeket digitális vagy digitalizált felvételként, .jpg kiterjesztésben kell beküldeni, betartva a képfájlok elnevezésére vonatkozó Családnév Keresztnév_kategória_sorszám_kép címe sorrendet. Egy kép fájlmérete nem haladhatja meg a 10, egy küldemény terjedelme pedig a 15 Mb-ot. A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályamű fölött, mert az ezek hiányából eredő jogvitákban a szervezők nem vállalnak felelősséget.

A kitöltött nevezési lapot a képekkel együtt e-mailben lehet beküldeni a fotobienale@gmail.com címre, vagy csomag formájában, cd-n a Camera Club Siculorum, 520060 Sepsiszentgyörgy, Domb utca, 15. szám, 27-es tömbház., 28-as lakrész címre.

A fotópályázat nevezési díja 50 lej, amit banki átutalással a RO30RNCB0124127523090001 számlaszámra vagy PayPal rendszerben – 11 euro – a fotobienale@gmail.com címre kérik eljuttatni.

A pályázatok és a nevezési díj beküldésének határideje április 20.

A pályázattal kapcsolatos, részletes információk és a benevezéshez szükséges űrlap megtalálható és letölthető a www.kultkov.ro, a www.sepsiszentgyorgy.info, valamint a www.aafro.ro oldalakról.

A pályázattal kapcsolatosan Kovács László Attilától a 0745-359954-es telefonszámon vagy a kovalkl@yahoo.com címen is lehet érdeklődni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."