Lyukasóra » Pályázatok

Fotópályázatot hirdet az Artera Alpítvány

Mesterségek régen és ma címmel, a XIV. Míves Emberek sokadalma apropóján hirdet tematikus fotópályázatot a szervező Artera Alapítvány.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

illusztráció
illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. június 05., 09:55
0 hozzászólás. 

A fotópályázatra bárki benevezhet, egy pályázó legtöbb három, saját fotót (papír, színes, monokróm, eredeti vagy szerkesztett fénykép) küldhet be. Az A4-es, 2000x3000 pixel méretű fotókat digitális formában vagy fényképpapírra nyomtatva kell leadni.

Amennyiben az alkotás nem felel meg a formai vagy tartalmi követelményeknek, a jelentkezőt kizárják a pályázatból. A pályázó a benevezésével a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. A pályázó a benevezésével elfogadja a feltételeket és a zsűri majdani döntését.

A beküldött pályaműveket szakértő zsűri értékeli, mely az elbírálásnál elsősorban a pályázat céljának üzenetértékű képi megjelenítését részesíti előnyben.

A zsűri megítélése alapján a legjobbnak értékelt 15 alkotást kiállítják a július 19-21. között a Székely Támadt várban megrendezett Míves Emberek Sokadalmán, a legjobb 2 pályaművet díjazzák. A harmadik győztes a közönség kedvence lesz, akit a kiállításra látogatók szavazatai alapján választanak ki. A kiállított képeket a látogatók megvásárolhatják, az összeg a pályázóé lesz.

A pályaműveket az Artera Míves Ház, 535600 – Székelyudvarhely, Kornis Ferenc utca 8. címre kell beküldeni. Leadási határidő július 12., péntek, 16 óra.

Az eredményhirdetés a Míves Emberek Sokadalmának zárónapján, július 21-én 17 óra 30 perckor lesz a Bástya-színpadon.

További információk az Artera Míves Házban vagy az office@artera.ro, illetve a 0749-219 888-as telefonszámon. 

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."