Lyukasóra » Pályázatok

Terra Siculorum 2021: tervezz logót !

Mutasd be, milyennek szeretnéd látni és láttatni Székelyföldet, és nyerj 4500 lejt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Terra-Siculorum 2021-logopalyzat
Fotó: http://www.mesageruldecovasna.ro
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. október 11., 08:34
0 hozzászólás. 

A pályamunkákat 2013. november 18-a éjfélig lehet leadni. A pályázaton való részvétel díjmentes, egy pályázó több logó-tervet is beküldhet.

A munkáknak néhány tartalmi elvárásnak kell megfelelniük: a logó egyszerre szól Európának és Székelyföldnek – az európaiak fele Székelyföld értékét, egyediségét jeleníti meg, a székelyföldiek irányába pedig jelzésértékű, utalás arra, hogy Székelyföldet közösen alakítjuk. Központi motívumként kezeli a régióban, a közösségben való gondolkodást.

A pályamunkák elbírálása két fordulóban történik: a leadott logó-tervek közül egy 11 tagú szakmai zsűri kiválasztja a legjobbakat, amelyek egy, a Facebook közösségi oldalon zajló nyílt szavazáson vesznek részt. A végső eredményt a két pontozási rendszer nyomán kialakult rangsor együttesen adja, a következő arányozásban: 60 százalékban számít a szakmai zsűrizés által kialakult rangsor, 40 százalékban pedig a közösségi értékelés rangsorát veszik figyelembe.

A szakmai zsűri által kiválasztott logók közzététele 2013. november 25-én történik, a közönségszavazás 2013. november 25–december 9. között zajlik. A nyertes pályamunka közzététele: 2013. december 10. A nyertes pályázat díja: 4500 lej (nettó).

A kiírással kapcsolatos részletes információkat  a pályázat honlapján találhatóak. Ugyanott letölthető a pályázati adatlap is.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."