Lyukasóra » Pályázatok

Fiatal tehetségek kerestetnek

Ifjú tehetségek felkutatását vállalta fel és tanulmányi díjat is meghirdetett a máréfalvi Pál Testvérek Kulturális Egyesület. Merj álmodni!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

palgaleria
Fotó: facebook
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. október 31., 16:44
0 hozzászólás. 

A máréfalvi Pál Galériát működtető Pál Testvérek Egyesület tehetséges gyermekek felkutatásába kezd, melynek célja, hogy az V-VIII. osztályosok körében Máréfalván, Fenyéden és Küküllőkeményfalván, az egykori község településein kiderítse, ki tud jól rajzolni, kinek van fejleszthető manuális készsége, kreativitása.

Hogy a tehetséges ifjakat megismerhesse, rajzpályázatot hirdet, melyre kötetlen témában és méretben legkevesebb kettő, legtöbb három munkát küldhetnek be a gyerekek. A rajzok közt lennie kell egy színes- (zsírkréta, tempera, vízfesték), valamint egy ceruzarajznak is.

A három település iskoláiban hirdették meg ezen a héten a rajzpályázatot, melynek beküldési határideje 2014. január 13., eredményhirdetés feburár 13-án lesz. A pályázat lebonyolításába az iskolák rajztanárai segítenek be, a zsűrit képzőművész szakemberek, tanárok alkotják.

A tehetségkutató pályázat eredményeképpen a legígéretesebb művészdiákok egy tehetségápoló alkotótáborban vehetnek részt a tavaszi vakációban, április 12 – 14. között Máréfalván, ugyanakkor a tábor tartogat megelepetést is a résztvevő diákoknak.

Ezzel egyidőben az egyesület meghirdette tanulmányi díját a 2013-2014-es tanévre, melynek során a VIII. osztályos, általános iskolát végző legjobb, legeredményesebb máréfalvi diákot díjazzák.

Az oklevél és 500 lejes díj odaítéléséről a máréfalvi általános iskola tantestülete dönt, és tanév végén az egyesület képviselője nyújtja át a legjobb tanulónak.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."