Lyukasóra » Pályázatok

Karácsonyi pályázatok kicsiknek, nagyoknak

Alkossunk és hangolódjunk az ünnepekre mottóval hirdet pályázatot a polgármesteri hivatal és az Artera Alapítvány.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Betlehemes jászol, pályázat
Betlehemes jászol, pályázat
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. november 29., 12:00
0 hozzászólás. 

Karácsonyhoz közeledve a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal az Artera Alapítvánnyal karöltve hangulatosabbá szeretné varázsolni az ünnepi készülődést. Gyerekeknek, középiskolásoknak, felnőtteknek egyaránt szólnak az ünnepi felhívások. Az ünnepeket minden városlakó számára szeretnénk melegebbé, kedvesebbé és teljesebbé tenni.

Karácsonyi pályázat kicsiknek és nagyoknak is

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala a hagyományokhoz híven idén is meghirdeti a Betlehemes jászol című pályázatát, amelyre felnőttek és gyerekek egyaránt jelentkezhetnek. A Karácsony a Szent Család ünnepe. Családjainkban az ünnepek alatt még nagyobb hangsúlyt kap a közösen szeretetben eltöltött idő. A pályázat a család értékét és a Szent Család üzenetét hivatott kiemelni. Családjainkban a gyerekek és felnőttek együtt alkothatnak, tanulhatnak, így a mindennapokat, a közös készülődést megtölthetik szeretettel és jókedvvel.

Ezekkel a gondolatokkal biztatunk minden kedves felnőttet és gyereket, hogy alkotásaikkal jelentkezzenek és tegyék díszessé az ünnepet. Az önök műveivel mesés hangulatot teremthetünk városunkban.

Az alkotások készülhetnek bármilyen természetes anyagból, a forma kötetlen. A pályázatra egyénileg lehet benevezni, minden pályamunka a rendezvény ideje alatt ki lesz állítva.

Jelentkezni, információkat kérni és kérdezni Kerekes Csilla munkatársunknál lehet a 0733-313037-es telefonszámon, illetve a csilla.kerekes@varoshaza.ro e-mail címen.

A pályaművek leadási határideje: 2013. december 13., péntek 10-12 óra között a polgármesteri hivatalban.

Díjazásra és eredményhirdetésre a székelyudvarhelyi Karácsonyi Vásáron, 2013. december 22-én a Városháza téren kerül sor. A zsűri tagjai: Pécsi Kolumbán Imola, Lőrincz Zsuzsánna és Tifán Irénke. Az első három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzuk.

Alkotó pályázat középiskolásoknak

Az adventi, előkarácsonyi időszak kiváló alkalom arra, hogy felkészítsük a lelkünket az év legszeretetteljesebb ünnepére. Ennek jegyében a székelyudvarhelyi Artera Alapítvány és Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala meghirdeti a Karácsonyi történet című alkotási pályázatot az udvarhelyi középiskolás diákok számára.

A mostani időkben azt tapasztaljuk, hogy sok középiskolás szereti leírni gondolatait, történeteit, véleményét akár naplójába, blogbejegyzésbe is. Most itt a lehetőség számukra, hogy megmutassák tehetségüket és elénk tárják gondolataikat.

Kedves középiskolás! Írj egy valóságos vagy fiktív karácsonyi történetet, küld be hozzánk, hiszen így sok embert ünnepét teheted meghittebbé.

A pályázatra egy személy maximum egy pályaművel nevezhet be, amelynek formai feltételei a következők: legfeljebb 2 oldalas, 12-es Arial betűtípus, 1,5-es sorköz.

Kérjük a következő adatokat feltüntetni: név, életkor, osztály, valamint az iskola neve.

A pályázathoz nincs szükség előzetes jelentkezésre, vagy űrlapra, a munkákat elektronikus formátumban az arteramiveshaz@yahoo.com email címre várják, szintén ezen a címen lehet információkat kérni és kérdezni.

A pályaművek leadási határideje: 2013. december 15., vasárnap.

Díjazásra és eredményhirdetésre a székelyudvarhelyi Karácsonyi Vásáron, 2013. december 22-én a Városháza téren kerül sor. A zsűri tagjai: Szakács István Péter (író, magyartanár), Fischer Alfréd (szerkesztő, nyomdaigazgató – DTP Stúdió), Szabó Attila (kommunikációtanár, a Más Rádió főszerkesztője), Kulcsár Székely Attila (színművész). Az első három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzuk, valamint a díjátadón felolvassuk a történeteket.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."