Lyukasóra » Rendezvények

Gyilkosok a Szigeten

A jubileumi, huszadik Sziget Fesztivált tartják – az esemény minden idők legnagyobb magyarországi fesztiváljának ígérkezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

szigetfesztival
szigetfesztival
szerkesztoÍRTA: SZASZA, LUKÁCS ZSOLT
2012. július 11., 10:21
0 hozzászólás. 

The Killers, Placebo, Fink, Korn, Snoop Dogg, Stone Roses, Sum 41, Pogues – és a sort folytathatnánk. A huszadik, jubileumi Sziget Fesztivál idén is világsztárok tömkelegét vonultatja fel Európa legnagyobb fesztiválján. Augusztus második hetében, 5 és 13 között a budapesti Hajógyári sziget újból otthont ad annak a világhírű eseménynek, amihez már életérzés, fíling kapcsolódik, a fesztiválérzés non plus ultrája.

A fiatalok (és nemcsak) számára ismét valami olyan készül és kerül az asztalra, ami mérföldkő lesz a magyarországi és európai szórakoztatóipar és kultúra 21. századi történetében – még ha ezek a szavak nagynak és elrugaszkodottnak is tűnnek.

Idén is több „bemelegítő", tematikus nappal nyit a Sziget, hiszen tulajdonképpen már augusztus 5-én A Magyar Dal Napjával megkezdődik a fesztivál, folytatódik másnap a Csík Zenekar szuperprodukciójával, a nulladik napon (augusztus 7.) Ákos nagykoncertjével és a Monstre Metál Nappal (Dimmu Borgir, Hammerfall, Ignite, Lacuna Coil, Moonspell, Superbutt), majd elkezdődik az ötnapos tulajdonképpeni fesztivál.

A Killers öt, illetve négy évvel ezelőtt adott Szigetes koncertjei után újból hatalmas eseménynek ígérkezik, a zárónapon várhatóan több tízezer ember fog őrjöngeni a koncertjükön.

thekillers

Aki valaha megfordult a Szigeten, tudja, hogy miről szól ez az egy hét – a szabadságról, az együvé tartozásról, tulajdonképpen a mai világunkról. Persze van, akinek nem jön be, van, aki fanyalog, hogy drága a belépő és csak részben magyar – de akkor is ki kell legalább egyszer próbálni.

A Sziget egy olyan fesztivál, ami nem (csak) a színházról, táncról, játékról, az ízekről szól, hanem sokkal inkább a Sziget-feelingről. Örömmámorban úszó arcok, kedvesség, buli és őrültség, na meg persze mindez megfejelve egy kis multikulturális sokszínűséggel.

Óriási kivetítők, rengeteg színpad, megszámlálhatatlan esemény és program, több százezer ember a világ minden tájáról. Hatalmas bulik és kimondhatatlan érzés – így lehetne egy mondatban jellemezni a Sziget Fesztivált.

Tavaly is voltunk, most is készülünk! Te se hagyd ki> még néhány napig féláron vehetsz jegyet, de ha csak pár napra mennél, akkor mindenképp nézd meg a részletes programot, hogy kedvedvre válogathass.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."